Kerstmis 2022 gaan we weer uitbundig vieren! Viert u het met ons mee? Alle ruimtes zijn in ‘opperste’ kerstsfeer versierd en wij zullen er alles aan doen om u ultiem gelukkig te maken. Tijdens de kerstdagen werken wij uitsluitend ‘op reservering’. Nu zetten wij graag een aantal mogelijkheden op een rij.
Diner vanaf 17:00 uur
Op de eerste kerstdag serveren wij een culinair ‘kerstmenu Du Chef’ met louter en alleen lokale producten. U heeft de keuze uit zes of zeven gangen. Met het ‘kerstmenu Du Chef’ serveren wij een parade van verschillende vis, vlees en wildgerechten. Als u op voorhand dieetwensen (vegetarisch, gluten e.d.) heeft doorgegeven dan houden wij daar uiteraard rekening mee.
Brunch vanaf 11:00 uur
Vanaf 11:00 uur presenteren wij vanaf het buffet in onze zaal een zalige kerst-brunch. Het spreekt voor zich dat we u en uw gasten ontvangen met een heerlijk glas bubbels, omdat het kerstmis is! Daarna kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke tongstrelende warme en koude gerechten. Deze brunch is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen!
Lunch vanaf 12:30 uur
In het restaurant en de serre serveren wij zondag 25 december 2022 (1ste kerstdag) een heerlijk tongstrelend geserveerd ‘kerstlunch Du Chef’ van 4 gangen. Relax en geniet in alle rust van onze mooie gedekte tafels in een intieme, culinaire kerstsfeer.
Geef Friesland cadeau
Tot slot hebben we, ook nog, het ultieme kerstgeschenk. De “Op Hatsum Diner Cheque”. Leuk om te krijgen en mogelijk nog leuker om te geven. TIP: zo’n ‘gezellig’ relatiegeschenk & kan ook in elk kerstpakket. De waarde van de cheque kunt u uiteraard zelf bepalen.
Zakelijk
Voor de kerst hebben wij vele mogelijkheden voor uw kerstbijeenkomst. Dit kan tot 70 personen in onze zaal, in de serre, de ‘Heren-eetkamer of het restaurant. Dit alles in kerstsfeer genieten als een ‘God in Frankrijk’ van een tongstrelend diner (geserveerd of vanaf buffet), sfeervolle kerstborrel of wat dacht u van een ‘Winter-BBQ?’ Mail of bel voor vrijblijvend meer informatie.
Mocht u vragen, opmerkingen of een (optionele) reservering hebben dan zijn wij bereikbaar op verschillende manieren te weten: Per telefoon 0517 – 23 1688, Per @mail info@lokaalophatsum.nl
Alvast fijne en gelukkige feestdagen toegewenst, Corné op Hatsum en zijn team.
Kerstmenu ‘Du Chef’ / Menus de Noël / Kryst iten
Koud Voorgerecht / Hors-d’oeuvre froid / Kâld Foargerjocht
Rundertartaar | truffelmayonaise | tomasi | radijs | tomberry
***
Soep / Potage / Sop
Bouillon van shii-take | walnootolie | knolselderij
***
Warm Voorgerecht / Hors-d’oeuvre chaud / Waarm Foargerjocht
Heilbot | groene asperges | venkel | visveloute
***
Spoom
citrus | gebrand eiwit
***
Hoofdgerecht / Plat de résistance / Haadgerjocht
Gans | spruitjes | pastinaak | katafi | aardappelmouseline
***
Kaas / Fromage /Tsiis
Verschillende kaassoorten |druiven | kletsenbrood |grove mosterd
***
Koud nagerecht / Entremet froid / Kâld neigesetsje
Witte chocolade mousse | karamel | stroopwafel
De prijs van dit ambachtelijk zalig menu is inclusief twee amuses van onze chef om uw smaakpupillen in de juiste stemming te brengen. Vanaf het voorgerecht serveren wij onbeperkt vers huisgemaakt gebakken brood met roomboter, zeezout, tapenade en een zachte olijfolie.
Voor de liefhebber serveren wij, tegen een meerprijs vooraf Oesters en een glas Champagne. Zes-gangen-diner € 75,00, zeven-gangen-diner € 85,00. Als warm tussengerecht kunnen wij indien gewenst een halve kreeft voor u of uw gasten serveren (tegen meerprijs).
Als u dat wilt schenken wij bij elke gerecht een bijpassende wijn (per glas) voor u en uw gasten. Wij schenken voor de ‘BOB’ halve glazen. U kunt ook een keuze maken vanaf onze wijnkaart.
Met eventuele dieetwensen kunnen wij op voorhand rekening houden. Helaas is dat op de dag zelf niet mogelijk i.v.m. het tegengaan van voedselverspilling.
Het menu serveren wij vanaf donderdag 22 t/m zondag 25 december 2022.
Kerst-lunch ‘Du Chef’ / Déjeuner de Noël / Kryst lunsj
Koud Voorgerecht / Hors-d’oeuvre froid / Kâld Foargerjocht
Rundertartaar | truffelmayonaise | tomasi | radijs | tomberry
***
Warm Voorgerecht / Hors-d’oeuvre chaud / Waarm Foargerjocht
Heilbot | groene asperges | venkel | visveloute
***
Hoofdgerecht / Plat de résistance / Haadgerjocht
Gans | spruitjes | pastinaak | katafi | aardappelmouseline
***
Koud nagerecht / Entremet froid / Kâld neigesetsje
Witte chocolade mousse | karamel | stroopwafel
De prijs van deze ambachtelijk zalig lunch is inclusief twee amuses van onze chef om uw smaakpupillen in de juiste stemming te brengen. Vanaf het voorgerecht serveren wij onbeperkt vers huisgemaakt gebakken brood met roomboter, zeezout, tapenade en een zachte olijfolie.
Voor de liefhebber serveren wij, tegen een meerprijs vooraf Oesters en een glas Champagne. Zes-gangen-diner € 75,00, zeven-gangen-diner € 85,00. Als warm tussengerecht kunnen wij indien gewenst een halve kreeft voor u of uw gasten serveren (tegen meerprijs).
Als u dat wilt schenken wij bij elke gerecht een bijpassende wijn (per glas) voor u en uw gasten. Wij schenken voor de ‘BOB’ halve glazen. U kunt ook een keuze maken vanaf onze wijnkaart.
Met eventuele dieetwensen kunnen wij op voorhand rekening houden. Helaas is dat op de dag zelf niet mogelijk i.v.m. het tegengaan van voedselverspilling
Het menu serveren wij zondag 25 december 2022 vanaf 12:30 uur en op andere dagen op reservering vanaf 8 personen bijvoorbeeld exclusief in onze ‘heren-eetkamer’.
Kerst-Brunch ‘Du Chef’ / Brunch de Noël / Kryst brunch
Als welkom serveren wij een glas Cava met heerlijk amuse om uw smaakpupillen in de juiste te brengen.
Hierna serveren wij vanaf een buffet:
Huisgemaakte pompoensoep of tomatensoep
Vervolgens gaat u genieten van een ruim assortiment gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten.
Ter afsluiting presenteren onze chef een heerlijk dessert wat aan tafel wordt uitgeserveerd.
Trifle met stoofpeer en stroopwafel
Het ‘kerst-dessert’ serveren wij bij u aan tafel. Prijs voor de gehele brunch is € 47,50 per persoon, dit is inclusief het glas Cava. Uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. Te reserveren vanaf zes personen.
Met eventuele dieetwensen kunnen wij op voorhand rekening houden, helaas is dat op de dag zelf niet mogelijk dit om o.a. voedselverspilling tegen te gaan.
De brunch serveren wij zondag 25 december 2022 vanaf 11:00 uur en op andere dagen op reservering vanaf 25 personen bijvoorbeeld exclusief in onze in kerststijl gehulde zaal.