Wie is de gastheer? m/v  Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt gastvrijheid GEN! (parttime & leerling)

Wij zoeken dit keer een heel speciaal persoon. We zijn op zoek naar: “Het gastvrijheid GEN”.… Bekijken

Wie is de gastheer? m/v  Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt gastvrijheid GEN! (parttime & leerling)

Wij zoeken dit keer een heel speciaal persoon. We zijn op zoek naar: “Het gastvrijheid GEN”. Ben jij in bezit van deze “GEN” neem dan contact met ons op!

Werktijden:

Door de week start je vaak niet eerder dan 16:00 uur. Meestal lig je met een beetje geluk net na middernacht in je nestje. (Vanaf april t/m oktober serveren wij in het weekend ook lunch & natuurlijk eerder bi partijen, trouwerijen en dergelijk)

Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten voor diner.

Werktijden in overleg

Je kunt gewoon in de zomer met vakantie

Je hebt de 2de kerstdag vrij

Met Oud en Nieuw ben je vrij

Over je toekomstige werkgever:

De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten.  Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen!  Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier.

Onze ideale ‘Gastvrijheid GEN’:

  • Je hebt een passie voor het gastheerschap of wilt graag een goede, professionele gastheer m/v worden. Je bezit een speciaal GEN voor vorstelijke & theatrale gastvrijheid.
  • Ervaring & leeftijd vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid
  • Vindt het leuk om duurzame, streek- en seizoen producten te serveren
  • Heeft oog voor zijn collega’s
  • Je bent flexibel inzetbaar (donderdag t/ zondag). Als (bij)baan in de avonduren is deze functie zeer geschikt & goed te combineren met de studie.
  • Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren

Naast gasten die genieten in restaurant Lokaal Op Hatsum, is de locatie bij uitstek geschikt voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Wij zijn goed bereikbaar per auto (gratis parkeren). De trein vanuit Leeuwarden (5 minuten), Franker (5 minuten) & Harlingen (9 minuten) stopt voor onze deur.

Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (06-51211451) of kom snel koffiedrinken met Corne op Hatsum. Je mag ook gelijk een motivatiebrief met CV sturen, geen probleem.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.