Graag nodigen wij u uit om bij ons te komen gluren op nationale burendag! Waarom? Omdat wij op nationale buren dag onze buren in het zonnetje willen laten zetten! Hiermee… Bekijken

Graag nodigen wij u uit om bij ons te komen gluren op nationale burendag! Waarom? Omdat wij op nationale buren dag onze buren in het zonnetje willen laten zetten! Hiermee bedoelen wij onze lokale leveranciers die uitsluitend lokale producten leveren, lokale boeren, en lokale producenten met hun streekproducten!

Nationale burendag gaat om kennismaking, daarom willen wij u kennis laten maken met ons, en al het moois dat de omgeving met zich mee brengt. Met oog op behoud van lokale producten en de hieraan verbonden voordelen voor het milieu. Dus: Biologisch & duurzaam, wat óók centraal staat voor onze visie van ons restaurant, Lokaal op Hatsum.

Hoe willen wij u hier kennis mee laten maken? Doormiddel van een leuke, gezellige en sfeervolle streekmarkt bij Lokaal op Hatsum, met live muziek, lekkere hapjes, drankjes en vooral, gezellige mensen!

Burendag gaat om gunnen, geven & in het zonnetje zetten van anderen.
Om dit voor iedereen mogelijk te maken is de entree voor dit evenement helemaal gratis!

Dit evenement is voor iedereen!
Voor de aller jongste buren, voor de aller oudste buren, voor de vrolijke buurman, voor de lieve overbuurvrouw, voor de gezellige voormalige buren, en zelfs voor buren vanuit de andere kant van het land, maar natuurlijk ook familie en vrienden, of als je buren je familie of vrienden voelen!

Wanneer?
28 september 2019
11:00 – 16:30

Waar?
Restaurant Lokaal op Hatsum
Hatzum 13
9035 VK Dronryp

‘Komt u ook?’

Groetjes, Corné

Voor meer informatie mag u ons bellen of mailen via: 0517 – 23 1688 of info@lokaalophatsum.nl


Reacties zijn gesloten