Wij vieren de Kerstdagen graag met U! Er zijn nog enkele tafeltjes beschikbaar het Kerstdiner. Of laat u in de watten leggen en geniet van een zorgeloze kerst met een van onze uitgebreide kerstbrunch of kerstlunch 'du chef' Nieuwsgierig? Bel of mail met Corné op Hatsum 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl. Of kijk op onze website voor meer informatie.

Wij vieren de Kerstdagen graag met U! Er zijn nog enkele tafeltjes beschikbaar het Kerstdiner. Of laat u in de watten leggen en geniet van een zorgeloze kerst met een van onze uitgebreide kerstbrunch of kerstlunch ‘du chef’ Nieuwsgierig? Bel of mail met Corné op Hatsum 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl. …

Bekijken
U hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn. We kunnen u zeggen dat het in de winter echt prachtig & culinair genieten is Bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Na een heerlijke wandeling bijvoorbeeld of fietstocht door de landerijen. De winter heeft ook zijn charme. Het kristalwit van vorst op de weilanden, heerlijk genieten van de warme kachel. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, gezellig en knus binnen, terwijl het buiten verfrissend koud is. Ook culinair genieten vandaag, bel dan even met Corné op Hatsum voor een tafeltje. Tot straks! 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl

U hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn. We kunnen u zeggen dat het in de winter echt prachtig & culinair genieten is Bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Na een heerlijke wandeling bijvoorbeeld of fietstocht door de landerijen. De winter heeft ook zijn charme. Het…

Bekijken
Het beloofd een ‘wilde avond’ te worden. Onze jager Henk heeft wild gebracht. Vanavond aan tafel kunnen wij u en uw gasten vertellen waar deze dieren ‘geschoten’ zijn. Eerlijker en… Bekijken

Het beloofd een ‘wilde avond’ te worden. Onze jager Henk heeft wild gebracht. Vanavond aan tafel kunnen wij u en uw gasten vertellen waar deze dieren ‘geschoten’ zijn. Eerlijker en verser scharrelvlees eet u nergens! Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende ‘Menu Du Chef’ kan bestaan…

Bekijken
Kerstmis 2022 gaan we weer uitbundig vieren! Viert u het met ons mee? Alle ruimtes zijn in ‘opperste’ kerstsfeer versierd en wij zullen er alles aan doen om u ultiem… Bekijken

Kerstmis 2022 gaan we weer uitbundig vieren! Viert u het met ons mee? Alle ruimtes zijn in ‘opperste’ kerstsfeer versierd en wij zullen er alles aan doen om u ultiem gelukkig te maken. Tijdens de kerstdagen werken wij uitsluitend ‘op reservering’. Nu zetten wij graag een aantal mogelijkheden op een…

Bekijken
Herfst op z’n heerlijks!
Weer eens iets anders uitgebreid lunchen / brunch op zondag. Kom culinair genieten van het 3, 4 of 5-gangen-lunch-menu ‘De Chef’. (Dieet)wensen? wij houden er rekening meer!


Reserveren… Bekijken

Herfst op z’n heerlijks! Weer eens iets anders uitgebreid lunchen / brunch op zondag. Kom culinair genieten van het 3, 4 of 5-gangen-lunch-menu ‘De Chef’. (Dieet)wensen? wij houden er rekening meer! Reserveren kan vanaf nu op 0517-231688 of per @mail naar info@lokaalophatsum.nl #verrassingsmenu #lunch #lokaal #lokaalvoedsel #harlingen #franeker #leeuwarden #friesland …

Bekijken
Van harte gefeliciteerd met uw 85ste verjaardag. Regelmatig mogen wij op dit soort verjaardagsfeesten komen. Heeft u iets te vieren? Wij ontzorgen u zodat u optimaal kunt genieten. U hoeft… Bekijken

Van harte gefeliciteerd met uw 85ste verjaardag. Regelmatig mogen wij op dit soort verjaardagsfeesten komen. Heeft u iets te vieren? Wij ontzorgen u zodat u optimaal kunt genieten. U hoeft echt niet te wachten tot u 85 jaar wordt . Vrijblijvend informatie of een kopje koffie drinken om de mogelijkheden…

Bekijken
Afgelopen week hadden we weer een aantal vergaderingen ‘in huis’. De diversiteit aan invulling was groot. Zo hadden we een vergadering van drie uur met alleen koffie, thee en vruchtensappen.… Bekijken

Afgelopen week hadden we weer een aantal vergaderingen ‘in huis’. De diversiteit aan invulling was groot. Zo hadden we een vergadering van drie uur met alleen koffie, thee en vruchtensappen. De andere dag waren de gasten de gehele dag bij ons. Vergadering, lunch, teamspel, borrel en een afsluitend diner. Benieuwd naar…

Bekijken
Hoeveel dagen of nachten nog tot Kerst? Dat vroegen we ons vandaag, 5 november, even af. We gaan vanaf maandag dan echt beginnen met de voorbereidingen (ophalen van de versiering)… Bekijken

Hoeveel dagen of nachten nog tot Kerst? Dat vroegen we ons vandaag, 5 november, even af. We gaan vanaf maandag dan echt beginnen met de voorbereidingen (ophalen van de versiering) zodat we u en uw gasten op eerste kerstdag ‘op gepaste wijze’ kunnen ontvangen voor een lunch, brunch of diner.…

Bekijken
Na het enorme succes van de ‘Nacht van de Nacht’ op zaterdag 29 oktober 2002 hebben we besloten om elke vierde donderdag van de maand het diner te serveren wij… Bekijken

Na het enorme succes van de ‘Nacht van de Nacht’ op zaterdag 29 oktober 2002 hebben we besloten om elke vierde donderdag van de maand het diner te serveren wij kaarslicht. We laten de verlichting dan uit, steken een extra kaars aan en serveren een tongstrelend, culinair ‘Menu du Chef’…

Bekijken
Je kunt de werkdag vervelender beginnen. Als dat niet genieten is als “een God in Frankrijk”? Want zeg nou zelf met dit uitzicht een ‘vorkje prikken’ maakt het toch wel… Bekijken

Je kunt de werkdag vervelender beginnen. Als dat niet genieten is als “een God in Frankrijk”? Want zeg nou zelf met dit uitzicht een ‘vorkje prikken’ maakt het toch wel bijzonder.…

Bekijken