Vandaag gebeld met onze jager Henk om te bespreken welk wild we kunnen gaan serveren op onze Wild-avond op vrijdag 18 november 2022

Op vrijdag 18 november serveren wij een 4,… Bekijken

Vandaag gebeld met onze jager Henk om te bespreken welk wild we kunnen gaan serveren op onze Wild-avond op vrijdag 18 november 2022 Op vrijdag 18 november serveren wij een 4, 5, 6 of 7 gangen-diner menu met verschillende gerechten van wild. Tongstrelend lekker en culinair genieten. Geen liefhebber van wild,…

Bekijken
We wisten niet dat onze culinaire, tongstrelende gerechten zo lekker zijn dat er ook behoefte is om ‘s nachts te dineren in Lokaal op Hatsum. 


 


Onze gasten zijn altijd welkom,… Bekijken

We wisten niet dat onze culinaire, tongstrelende gerechten zo lekker zijn dat er ook behoefte is om ‘s nachts te dineren in Lokaal op Hatsum.   Onze gasten zijn altijd welkom, met reservering ook buiten de openingstijden EN via de voordeur, die we met alle plezier openhouden voor u.   We bieden…

Bekijken
Het was tijdens het ‘dineren bij kaarslicht’ bijzonder, gezellig en heerlijk eten. Dat smaakt naar meer….. Wanneer prikt u een vorkje mee ‘als een god in Frankrijk’?

Restaurant Lokaal 0517-231688 of… Bekijken

Het was tijdens het ‘dineren bij kaarslicht’ bijzonder, gezellig en heerlijk eten. Dat smaakt naar meer….. Wanneer prikt u een vorkje mee ‘als een god in Frankrijk’? Restaurant Lokaal 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl…

Bekijken
Morgen, zaterdag 29 oktober 2022, is het de nacht van de nacht. Daarom doven wij het licht en steken de kaarsen aan. Heerlijk culinaire genieten van een tongstrelend 4 gangen-diner-menu.… Bekijken

Morgen, zaterdag 29 oktober 2022, is het de nacht van de nacht. Daarom doven wij het licht en steken de kaarsen aan. Heerlijk culinaire genieten van een tongstrelend 4 gangen-diner-menu. Het belooft daarbij ook een romantische avond te worden.😉   Reserveer om zeker te zijn van een tafeltje 📞0517-231688 of 💻info@lokaalophatsum.nl …

Bekijken
Afgelopen woensdag was het dan zover de inauguratie van Lokaal Op Hatsum bij Euro-Toques Nederland. Later vertel ik wel meer, eerst vanavond weer gasten ‘in de watten’ leggen. 


Prik u… Bekijken

Afgelopen woensdag was het dan zover de inauguratie van Lokaal Op Hatsum bij Euro-Toques Nederland. Later vertel ik wel meer, eerst vanavond weer gasten ‘in de watten’ leggen. Prik u een vorkje mee vanavond? Bel 0517-231677 of mail naar: info@lokaalophatsum.nl om zeker te zijn van een plekje. Dan ontvangen wij…

Bekijken
Van al het zeeleven is de mossel misschien wel het meest duurzame product wat je kunt eten. Daarbij zijn mosselen ontzettend lekker. En dat willen we vieren tijdens de Nationale… Bekijken

Van al het zeeleven is de mossel misschien wel het meest duurzame product wat je kunt eten. Daarbij zijn mosselen ontzettend lekker. En dat willen we vieren tijdens de Nationale Mosselweek van 20 t/m 23 oktober.  Tijdens deze week staat de duurzame mosselbite centraal. Wij serveren de mossel als culinaire…

Bekijken
Wie is de Chef? m/v Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy chef kok! Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als Chef-Kok m/v of zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of ZZP kok kunnen bieden: Werktijden: Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten. Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen Je kunt gewoon in de zomer met vakantie Je hebt de 2de kerstdag vrij. Met Oud en Nieuw ben je vrij. Over je toekomstige werkgever: De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten. Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen! Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier. Onze ideale chef: Zelfstandig werkend Is een creatieve chef kok, of een kok met ambitie om zich te ontwikkelen Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken Heeft oog voor zijn collega’s Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren Omdat we snappen dat er van een chef vaak veel gevraagd wordt, zijn we bereid om in overleg, de taken die jij erg vervelend vindt, jou uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op het leveren van kwaliteit & het koken van de heerlijkste culinaire gerechten. Iedereen blij! Voor ZZP ‘ers: We hebben ook belangstelling voor ZZP chefs die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er, of in ZZP-Chefs die in willen vallen. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft. Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corne van de Erve.

Wie is de Chef? m/v Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy chef kok! Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als Chef-Kok m/v of zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of…

Bekijken
Huwelijks High Tea op Hatsum, de bruidsbeurs 2.0! Bruidsbeurs 2.0 groot succes krijgt een vervolg Dronrijp – Liefde hing in de lucht, afgelopen zondag 25 september op de bruidsbeurs 2.0 in Lokaal op Hatsum te Dronrijp. Deze keer ging het om een special edition, namelijk de Huwelijks High Tea Op Hatsum. Onder het genot van allerlei lekkernijen en vele kopjes thee en een drankje met bubbels bij binnenkomst, konden alle toekomstige bruidjes en hun aanhang persoonlijk en laagdrempelig kennismaken met allerlei trouwleveranciers uit de regio. Naast de basis van het huwelijkscollectief op Hatsum, gevormd door Lokaal op Hatsum, Trouwambtenaar Nynke Dijk, Hendriks Fotografie en Dandez Prepress, kon je kennismaken met bruidsmodeleverancier The One Bridal, Tattooeeerder Bas Needle Art en leverancier en createur van trouwbedankjes, Helma Groenworkshops. Het prachtige bloemwerk werd geleverd door Ilona Oostenveld Bloemstyling uit Makkum en weddingplanner en evenementenvrouw Esmeralda Kimkes van In4More, zorgde voor de stijlvolle aankleding. De bruidsbeurs werd op opgeluisterd met muziek van het in de regio bekende duo AcousticKlick, gevormd door Dick Bakker en Inge Teerntstra. Door de kleinschalige opzet was er voor alle gasten veel persoonlijke aandacht en werd het een feestje waar de liefde en het plezier van af spatten! Wegens het succes van deze opzet zal er op 19 februari aanstaande een speciale Valentijns-editie plaats vinden. Alle bruidjes die tijdens Valentijnsdag zijn gevraagd door hun lieftallige, kunnen meteen spijkers met koppen slaan voor hun huwelijk tijdens een Bruidsdiner Op Hatsum!

PERSBERICHT Huwelijks High Tea op Hatsum, de bruidsbeurs 2.0! Bruidsbeurs 2.0 groot succes krijgt een vervolg Dronrijp – Liefde hing in de lucht, afgelopen zondag 25 september op de bruidsbeurs 2.0 in Lokaal op Hatsum te Dronrijp. Deze keer ging het om een special edition, namelijk de Huwelijks High Tea Op Hatsum. Onder het…

Bekijken