Al een aantal donderdagen is het “De Dolle Dwaze Donderdag” in restaurant “Lokaal Op Hatsum”. Wekelijks serveren wij op de donderdag een vier-gangen-menu “Du Chef” voor de prijs van een… Bekijken

Al een aantal donderdagen is het “De Dolle Dwaze Donderdag” in restaurant “Lokaal Op Hatsum”. Wekelijks serveren wij op de donderdag een vier-gangen-menu “Du Chef” voor de prijs van een drie-gangen menu. Elke donderdag kiezen wij een “dol dwaas thema”. Het staat u vrij om aan het thema deel te nemen. Zo kunt u nog eens iemand in het ‘zonnetje zetten’.

Op de dag van Hemelvaart (30 mei 2019) krijgt iedereen die reserveert een vier-gangen-menu “Du Chef” voor de prijs van een drie-gangen menu! Dat is nog eens voordelig uit eten!

Menu “Du Chef” is een verrassingsmenu. Wat we gaan serveren vertellen wij u nog niet. De mooiste ingrediënten uit de regio worden bij Op Hatsum geleverd. Met respect voor de pure smaak worden de gerechten door de chef-kok bereid, met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij de klassieke bereiding op verrassende wijze wordt gecombineerd met eigentijdse accenten.

Het enige wat u hoeft te doen is reserveren en genieten van de avond, de rest regelen wij!

Voor meer informatie en/of een reservering bel met 0517 – 23 1688,
of mail info@lokaalophatsum.nl


Reacties zijn gesloten