‘Dolle Dwaze Donderdag’ 29 augustus 2019: De Dag van het water. Op deze krijgt iedereen een vier-gangen-keuzemenu voor de prijs van een drie-gangen-keuzemenu!Uw komst is ons al een bruisend aperitief… Bekijken

‘Dolle Dwaze Donderdag’ 29 augustus 2019: De Dag van het water. Op deze krijgt iedereen een vier-gangen-keuzemenu voor de prijs van een drie-gangen-keuzemenu!

Uw komst is ons al een bruisend aperitief waard, maar mocht u liever een glas ijskoud water willen dan mag dat natuurlijk ook! 😉 Reserveren zou fijn zijn en mag via 0517 – 23 1688 of info@lokaalophatsum.nl.

Menu “Du Chef” is een verrassingsmenu. Wat we gaan serveren vertellen wij u nog niet. De mooiste ingrediënten uit de regio worden bij Op Hatsum geleverd. Met respect voor de pure smaak worden de gerechten door de chef-kok bereid, met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij de klassieke bereiding op verrassende wijze wordt gecombineerd met eigentijdse accenten.


Reacties zijn gesloten

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now