Fashion Diner - Ladies Only! Op vrijdag 20 oktober, vanaf 18:30 uur, nodigen we alle dames uit voor een onvergetelijke avond vol stijl, plezier en gezelligheid tijdens ons Fashion Diner! Een avond speciaal voor vrouwen om te genieten van een heerlijk diner, een modeshow met prachtige dameskleding en een verrassende bingo! Voor reserveringen en meer informatie, BEL Corné op Hatsum op 0517-231688 Laat u verwennen met een smaakvol diner, bereid met liefde en passie door onze chef-kok. Terwijl u geniet van heerlijke gerechten, wordt u getrakteerd op een inspirerende modeshow, waarin de nieuwste trends en tijdloze klassiekers van dameskleding schitteren op de catwalk. Na de modeshow is het tijd voor een spannende ronde bingo! Wie weet gaat u naar huis met geweldige prijzen en mooie herinneringen aan een avond vol plezier en fashion. Mis deze unieke gelegenheid niet om met uw vriendinnen te genieten van een exclusief en gezellig event. Zorg dat u erbij bent op het Fashion Diner - Ladies Only! Reserveer snel uw plek, want het aantal plaatsen is beperkt. Samen creëren we een onvergetelijke avond! Datum: Vrijdag 20 oktober Aanvang: 18:30 uur Locatie: Lokaal op Hatsum, Hatzum, Dronrijp, Friesland Toegang & kosten: Alleen voor dames een glas bubbels, drie-gangen-menu- modeshow en één bingo-kaart € 37,50 Dresscode: Stijlvol & fashionable Tot dan, dames!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/10/2023
6:15 pm - 11:00 pm

Locatie
Lokaal op Hatsum

Categorieën Geen Categorieën


Fashion Diner – Ladies Only!

Op vrijdag 20 oktober, vanaf 18:30 uur, nodigen we alle dames uit voor een onvergetelijke avond vol stijl, plezier en gezelligheid tijdens ons Fashion Diner! Een avond speciaal voor vrouwen om te genieten van een heerlijk diner, een modeshow met prachtige dameskleding en een verrassende bingo!

Voor reserveringen en meer informatie, BEL Corné op Hatsum op 0517-231688

Laat u verwennen met een smaakvol diner, bereid met liefde en passie door onze chef-kok. Terwijl u geniet van heerlijke gerechten, wordt u getrakteerd op een inspirerende modeshow, waarin de nieuwste trends en tijdloze klassiekers van dameskleding schitteren op de catwalk.

Na de modeshow is het tijd voor een spannende ronde bingo! Wie weet gaat u naar huis met geweldige prijzen en mooie herinneringen aan een avond vol plezier en fashion.

Mis deze unieke gelegenheid niet om met uw vriendinnen te genieten van een exclusief en gezellig event. Zorg dat u erbij bent op het Fashion Diner – Ladies Only!

Reserveer snel uw plek, want het aantal plaatsen is beperkt. Samen creëren we een onvergetelijke avond!

Datum: Vrijdag 20 oktober

Aanvang: 18:30 uur

Locatie: Lokaal op Hatsum, Hatzum, Dronrijp, Friesland

Toegang & kosten: Alleen voor dames een glas bubbels, drie-gangen-menu- modeshow en één bingo-kaart € 37,50

Dresscode: Stijlvol & fashionable

Tot dan, dames!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.