Vrijdag 15 maart 2024 serveren wij een avond lang gerechten met oesters en kreeft in de hoofdrol. Laat je verrassen door de verschillende smaak schakeringen en maak er een avond van om nooit te vergeten. Wij serveren u graag een 5 of 6-gangen diner met een glas bubbels en natuurlijk bijpassende wijnen om het af te maken. Reserveren is gewenst: dit kan door te bellen naar 0517 – 23 1688 of via de website van Restaurant Lokaal op Hatsum. (o.v.v. Kreeft & oesters) Een wijn - spijs avond in het teken van Kreeft en Oesters. Geen liefhebber natuurlijk koken wij dan een alternatief voor U.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/03/2024
5:00 pm - 10:00 pm

Locatie
Restaurant Lokaal op Hatsum

Categorieën


Vrijdag 15 maart 2024 serveren wij een avond lang gerechten met oesters en kreeft in de hoofdrol. Laat je verrassen door de verschillende smaakscharkeringen en maak er een avond van om nooit te vergeten. Wij serveren u graag een 5 of 6-gangen diner met een glas bubbels en natuurlijk bijpassende wijnen om het af te maken.

Reserveren is gewenst: dit kan door te bellen naar 0517 – 23 1688 of via de website van Restaurant Lokaal op Hatsum. (o.v.v. Kreeft & oesters)


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.