Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/12/2023 - 23/12/2023
11:00 am - 11:59 pm

Locatie
Lokaal op Hatsum

Categorieën Geen Categorieën


Kerstmis 2023 gaan we weer uitbundig vieren! Viert u het met ons mee? Alle ruimtes zijn in ‘opperste’ kerstsfeer versierd en wij zullen er alles aan doen om u ultiem gelukkig te maken. Wij zetten graag een aantal mogelijkheden op een rij.

Diner vanaf 17:00 uur

Op de eerste kerstdag serveren wij een culinair ‘kerstmenu Du Chef’ met louter en alleen lokale producten. U heeft de keuze uit zes of zeven gangen. Met het ‘kerstmenu Du Chef’ serveren wij een parade van verschillende vis, vlees en wildgerechten. Als u op voorhand dieetwensen (vegetarisch, gluten e.d.) heeft doorgegeven dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Lunch vanaf 12:30 uur

In het restaurant serveren wij maandag 25 december 2022 (1ste kerstdag) een heerlijk tongstrelend geserveerd ‘kerstlunch Du Chef’ van 4 gangen. Relax en geniet in alle rust van onze mooie gedekte tafels in een intieme, culinaire kerstsfeer.

Geef Friesland cadeau

Tot slot hebben we, ook nog, het ultieme kerstgeschenk. De “Op Hatsum Diner Cheque”. Leuk om te krijgen en mogelijk nog leuker om te geven. TIP: zo’n ‘gezellig’ relatiegeschenk & kan ook in elk kerstpakket. De waarde van de cheque kunt u uiteraard zelf bepalen


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.