Restaurant Lokaal op Hatsum kondigt met trots aan een avond vol culinaire verwennerijen te organiseren: de Wijn- en Spijsavond. Dit exclusieve evenement, gehouden op vrijdag 12 april 2024, biedt een unieke gelegenheid voor liefhebbers van gastronomie om hun smaakpapillen te verwennen met een zorgvuldig samengesteld menu, gepaard met uitstekende wijnen. De Wijn- en Spijsavond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar gastronomische hoogstandjes hand in hand gaan met de finesse van geselecteerde wijnen. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van een avond vol verfijnde smaken, gepresenteerd door onze deskundige chef-kok en sommelier. Tijdens het evenement zullen gasten worden getrakteerd op een meergangendiner, waarbij elk gerecht zorgvuldig is gekozen om perfect te harmoniëren met bijpassende wijnen. Van verfijnde amuses tot decadente desserts, elke gang belooft een symfonie van smaken te bieden die de zintuigen prikkelen en de waardering voor culinaire kunst versterken. De Wijn- en Spijsavond biedt niet alleen een gastronomisch festijn, maar ook een kans voor gasten om hun kennis over wijn en spijs combinaties te verdiepen. Onze sommelier zal tijdens het evenement interessante inzichten delen en tips geven over het perfect paren van gerechten met de juiste wijnen, waardoor gasten hun culinaire horizon kunnen verbreden. Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden in Restaurant Lokaal op Hatsum, Dronrijp, Friesland, op vrijdag 12 april 2024 vanaf 18:00 uur. Reserveringen zijn beperkt en worden sterk aangemoedigd om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en om uw plek te reserveren, kunt u contact opnemen met Corné op Hatsum telefoon 0517- 23 1688. Mailen kan ook info@lokaalophatsum.nl Mis deze kans niet om deel te nemen aan een buitengewone culinaire reis. Kom en proef de perfecte harmonie van smaken tijdens onze Wijn- en Spijsavond.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/04/2024
5:00 pm - 10:00 pm

Locatie
Restaurant Lokaal op Hatsum

Categorieën Geen Categorieën


Restaurant Lokaal op Hatsum kondigt met trots aan een avond vol culinaire verwennerijen te organiseren: de Wijn- en Spijsavond. Dit exclusieve evenement, gehouden op vrijdag 12 april 2024, biedt een unieke gelegenheid voor liefhebbers van gastronomie om hun smaakpapillen te verwennen met een zorgvuldig samengesteld menu, gepaard met uitstekende wijnen.

De Wijn- en Spijsavond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar gastronomische hoogstandjes hand in hand gaan met de finesse van geselecteerde wijnen. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van een avond vol verfijnde smaken, gepresenteerd door onze deskundige chef-kok en sommelier.

Tijdens het evenement zullen gasten worden getrakteerd op een meergangendiner, waarbij elk gerecht zorgvuldig is gekozen om perfect te harmoniëren met bijpassende wijnen. Van verfijnde amuses tot decadente desserts, elke gang belooft een symfonie van smaken te bieden die de zintuigen prikkelen en de waardering voor culinaire kunst versterken.

De Wijn- en Spijsavond biedt niet alleen een gastronomisch festijn, maar ook een kans voor gasten om hun kennis over wijn en spijs combinaties te verdiepen. Onze sommelier zal tijdens het evenement interessante inzichten delen en tips geven over het perfect paren van gerechten met de juiste wijnen, waardoor gasten hun culinaire horizon kunnen verbreden.

Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden in Restaurant Lokaal op Hatsum, Dronrijp, Friesland, op vrijdag 12 april 2024 vanaf 18:00 uur. Reserveringen zijn beperkt en worden sterk aangemoedigd om teleurstelling te voorkomen. Voor meer informatie en om uw plek te reserveren, kunt u contact opnemen met Corné op Hatsum telefoon 0517- 23 1688. Mailen kan ook info@lokaalophatsum.nl

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een buitengewone culinaire reis. Kom en proef de perfecte harmonie van smaken tijdens onze Wijn- en Spijsavond.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.