Op vrijdag 12 april 2023 organiseren we een Wijn- en Spijsavond. Daarbij serveren we een verrassingsmenu ‘Du Chef’. De gerechten vormen samen een creatief en uitgebalanceerd menu dat uw smaakpapillen optimaal zullen verwennen. Onze wijn-spijs avond is de perfecte gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van heerlijke gerechten bereid met lokale, verse, seizoensgebonden ingrediënten. Onze sommelier heeft de perfecte wijnen uitgekozen die passen bij elke gang en jouw smaakpapillen zullen zeker geprikkeld worden! Reserveren kan vanaf nu op www.lokaalophatsum.nl of via de telefoon op nummer 0517-231688.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/04/2024
5:00 pm - 10:00 pm

Locatie
Restaurant Lokaal op Hatsum

Categorieën Geen Categorieën


Op vrijdag 12 april 2023 organiseren we een Wijn- en Spijsavond. Daarbij serveren we een verrassingsmenu ‘Du Chef’. De gerechten vormen samen een creatief en uitgebalanceerd menu dat uw smaakpapillen optimaal zullen verwennen.

Onze wijn-spijs avond is de perfecte gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van heerlijke gerechten bereid met lokale, verse, seizoensgebonden ingrediënten. Onze sommelier heeft de perfecte wijnen uitgekozen die passen bij elke gang en jouw smaakpapillen zullen zeker geprikkeld worden!

Reserveren kan vanaf nu op www.lokaalophatsum.nl of via de telefoon op nummer 0517-231688.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.