Mijn naam is Joeri Hendriks en ik heb van mijn hobby en passie mijn werk mogen maken: fotografie.

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie, pre-wedding en/of verloving shoots. Daarnaast fotografeer ik ook gezinnen en families, maak ik portretten op locatie, doe ik newborn fotoshoots en cake smash shoots. Ik fotografeer graag mensen, daarom kun je ook voor foto’s van je vrijgezellenfeest en van vriendengroepen bij mij terecht. Sinds kort ben ik ook bezig met branding photography. Dat houdt in dat ik in opdracht de persoonlijkheid van individuen en groepen naar voren breng in mijn foto’s. Dat zijn vaak heel krachtige foto’s die uiteindelijk vaak bij de klant aan de muur komen te hangen omdat ze er trots op zijn zichzelf zo terug te zien.

Binnen de bruidsfotografie is mijn stijl journalistiek te noemen. Ik vind het mooi als het hele verhaal van jullie trouwdag in beeld wordt gebracht. Omdat fotografie echt mijn passie is, zal ik ver gaan voor de perfecte foto. Als ik daarvoor op mijn knieën moet, dan doe ik dat! Op de voorgrond treden doe ik liever niet. Ik sta liever achter de camera. Mensen omschrijven mij dan ook als een rustige man.

Steekwoorden die mijn werk omschrijven zijn:

Oog voor detail, origineel, ongedwongen, rustig, meedenkend, flexibel, eigen stijl, lekker gewoon, natuurlijk en nauwkeurig.

Met mijn mobiele studio reis ik door het hele land. Het mooie van de shoots op locatie vind ik dat je steeds weer nieuwe plekjes ontdekt, soms is dit een hele uitdaging maar dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. Het weer is soms wel een spelbreker maar ik vind altijd wel een oplossing om toch mooie foto’s te maken. Bij huwelijken is een binnen locatie vaak een goed plan B. Grote groepen verplaatsen naar een andere datum is namelijk in de praktijk erg lastig.

Omdat ieder mens uniek is en iedereen andere wensen heeft maak ik van te voren goede afspraken. Voor een bruidsreportage kom ik dan ook graag bij jullie langs om kennis te maken en om door te nemen wat jullie willen.

Reacties zijn gesloten