Laat de lente en zomer maar komen! De barbecues staan te popelen, de lampjes kunnen niet wachten om opgehangen te worden en ons terras staat te trappelen om weer buiten gezet te worden, allemaal voor jullie! Heb je al nagedacht over een tuinfeest voor je verjaardag of een evenement in bijvoorbeeld in loungesfeer, festivalsfeer of net-als-thuis-sfeer? Onze tuin en terrassen zijn perfect voor deze gelegenheden! Wij staan klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen, zowel voor als na de grote dag. Want gastvrijheid en service zit in ons DNA!

De barbecues staan te popelen, de lampjes kunnen niet wachten om opgehangen te worden en ons terras staat te trappelen om weer buiten gezet te worden, allemaal voor jullie!

Heb je al nagedacht over een tuinfeest voor je verjaardag of een evenement in bijvoorbeeld in loungesfeer, festivalsfeer of net-als-thuis-sfeer? Onze tuin en terrassen zijn perfect voor deze gelegenheden! Wij staan klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen, zowel voor als na de grote dag. Want gastvrijheid en service zit in ons DNA!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.