Bij Restaurant  Lokaal op Hatsum begrijpen we dat een goede voetbalavond voor iedereen er anders uitziet. Daarom hebben we speciaal voor zowel de voetballiefhebber als de niet-voetballiefhebber mogelijkheden. Zodat u niets hoeft te missen van uw favoriete wedstrijd of heerlijk rustig genieten van een lekker diner. Vroege Maaltijd Special (17:00 - 19:30 uur) Kom binnen vanaf 17:00 uur en geniet van een smakelijke maaltijd die perfect is afgestemd op de aanvang van de voetbalwedstrijd. Onze chef heeft gerechten samengesteld dat zowel voedzaam als verrukkelijk is, zodat u met volle energie voor de TV kunt zitten. U bent ruim op tijd klaar voor de aftrap. Bourgondisch Diner (vanaf 19:30 uur) Voor degenen die de wedstrijd niet of later willen zien, openen wij onze deuren om 19:30 uur voor een bourgondisch-culinair-geniet-diner. Laat u verwennen door ons uitgebreide menu, vol met rijke en smaakvolle gerechten die de perfecte afsluiting vormen van uw avond. Waarom Kiezen voor Lokaal op Hatsum? Perfecte Timing: Eet vroeg en geniet zonder stress van de wedstrijd. Heerlijk Eten: Van voedzame maaltijden tot uitgebreide diners, wij bieden het allemaal. Gezellige Sfeer: Of u nu komt voor de wedstrijd of voor het diner, onze gezellige & vorstelijke ontvangst maakt uw avond compleet. Uitstekende Service: Gastheerschap zoals het hoort! Mis deze unieke kans niet om uw passie voor voetbal te combineren met heerlijk eten. Reserveer nu uw tafel op lokaalophatsum.nl of bel ons op 0517 - 23 1688. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een geweldige avond te beleven. Restaurant Lokaal op Hatsum Waar Voetbal en Bourgondisch Genieten Samenkomen!

Bij Restaurant  Lokaal op Hatsum begrijpen we dat een goede voetbalavond voor iedereen er anders uitziet. Daarom hebben we speciaal voor zowel de voetballiefhebber als de niet-voetballiefhebber mogelijkheden. Zodat u niets hoeft te missen van uw favoriete wedstrijd of heerlijk rustig genieten van een lekker diner.

Vroege Maaltijd Special (17:00 – 19:30 uur)

Kom binnen vanaf 17:00 uur en geniet van een smakelijke maaltijd die perfect is afgestemd op de aanvang van de voetbalwedstrijd. Onze chef heeft gerechten samengesteld dat zowel voedzaam als verrukkelijk is, zodat u met volle energie voor de TV kunt zitten. U bent ruim op tijd klaar voor de aftrap.

Bourgondisch Diner (vanaf 19:30 uur)

Voor degenen die de wedstrijd niet of later willen zien, openen wij onze deuren om 19:30 uur voor een bourgondisch-culinair-geniet-diner. Laat u verwennen door ons uitgebreide menu, vol met rijke en smaakvolle gerechten die de perfecte afsluiting vormen van uw avond.

Waarom Kiezen voor Lokaal op Hatsum?

  • Perfecte Timing: Eet vroeg en geniet zonder stress van de wedstrijd.
  • Heerlijk Eten: Van voedzame maaltijden tot uitgebreide diners, wij bieden het allemaal.
  • Gezellige Sfeer: Of u nu komt voor de wedstrijd of voor het diner, onze gezellige & vorstelijke ontvangst maakt uw avond compleet.
  • Uitstekende Service: Gastheerschap zoals het hoort!

Mis deze unieke kans niet om uw passie voor voetbal te combineren met heerlijk eten. Reserveer nu uw tafel op lokaalophatsum.nl of bel ons op 0517 – 23 1688. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een geweldige avond te beleven.

Restaurant Lokaal op Hatsum Waar Voetbal en Bourgondisch Genieten Samenkomen!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.