Als Chef Huishouding ben je ‘de assepoester’ van het bedrijf! Door jou kan iedere gast genieten in een proper restaurant.

Onze Chef Huishouding is een belangrijke spil in het gehele bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak. Verder een stukje ‘voorraadbeheer’, er ‘moet’ wel voldoende schoonmaakmiddel en dergelijke zijn. Wiskundig inzicht voor het dekken van de tafels is handig. Technisch hoef je niet te zijn, daar hebben we een ’klusteam’ voor.

Je bent het hardst nodig in de ochtenden van donderdag t/m zondag. Gemiddeld zo’n 16 tot 20 uur per week. Werktijden natuurlijk altijd in overleg.

Als Hoofd Servieskast is de spoelkeuken jouw domein. Jouw rol is onmisbaar. Jij zorgt ervoor dat de spoelmachine blijft draaien, zelfs op de drukste momenten! Jij controleert of al het servies, bestek, keukengerei en glaswerk weer brandschoon klaar staat voor de volgende gasten. Jij zorgt ervoor dat jouw domein, de spoelkeuken, er schoon en opgeruimd uit ziet! Hygiëne vinden wij belangrijk.

Dus…. twee onmisbare plekken in het team. Het verschil maken, daar krijg jij energie van.

Doorgroeimogelijkheden? Die zijn er zeker! Elke chef is ooit begonnen als afwasser in de keuken en wie weet begin jij in deze functie met een mooie carrière in de horeca. Bij ons kan je veel leren en jezelf ontwikkelen!

Lokaal op Hatsum staat voor:
• Leuk en gezellig team
• Kan jij jouw voorkeuren voor werkdagen/tijden aangeven.
• Een vast rooster of elke week verschillend, het is allemaal mogelijk
• De mogelijkheid om door te groeien en jezelf te ontwikkelen
• Flexibele en wisselende werktijden mogelijk
• Contract voor onbepaalde tijd
• Meer dan marktconform salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en fooi!

Lokaal op Hatsum vraagt van jou:
• Een flexibele– en stressbestendige houding
• Een positieve instelling en je bent collegiaal
• Beschikbaarheid in het weekend

De functie van Chef Huishouding is een ideale baan voor een moeder met schoolgaande kinderen die erg gesteld op orde en netheid. Wie poetst er graag en heeft nog wat uurtjes en energie over?
Als (bij)baan in de avonduren is de functie van Hoofd Servieskast juist weer zeer geschikt. Goed te combineren met de studie.

Wij zijn goed bereikbaar per auto (gratis parkeren). De trein vanuit Leeuwarden (5 minuten), Franker (5 minuten) & Harlingen (9 minuten) stopt voor onze deur.

Meer informatie bel met Corné op Hatsum 0517-231688. De motivatiebrief inclusief CV kan gemaild worden naar info@lokaalophatsum.nl. Het spreekt voor zich dat we ook eerst geheel vrijblijvend een kopje koffie kunnen drinken om de sfeer te proeven.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.