Lokaal Op Hatsum vraagt: Wie wordt onze nieuwe topper?Kom jij ons team versterken? We zijn in de ‘gelukkige’
omstandigheden dat we steeds meer gasten ontvangen. Daarom zijn we per direct
op zoek… Bekijken

Lokaal Op Hatsum vraagt: Wie wordt onze nieuwe topper?

Kom jij ons team versterken? We zijn in de ‘gelukkige’ omstandigheden dat we steeds meer gasten ontvangen. Daarom zijn we per direct op zoek naar:

Leerling kok (niveau 2, 3 of 4) M/V

Lokaal Op Hatsum staat voor luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Naast gasten die ‘eten van de kaart’ is restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Je zal, onder begeleiding, verantwoordelijk zijn voor het plannen van de dagelijkse werkzaamheden, het maken van de mise en place, draaien van lunch & diner en evenementen. Tevens wordt je opgeleid om multi inzetbaar te zijn op alle afdelingen in de keuken.

Je krijgt dus de kans om met alle facetten van het koks-vak in aanraking te komen. En wij gaan jou mooie vak-technieken en wetenswaardigheden leren. Naast het à la carte koken verzorg je ook buffetten en diners voor grotere groepen.

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een erkende koksopleiding tot basiskok (niveau 2) of zelfstandig werkend kok (niveau 3).

Je hebt een passie voor koken of wilt graag een goede, professionele kok worden. Je bent dus leergierig. Je bent een doorzetter en kan goed werken in een team; Je bent flexibel inzetbaar en creatief; Je bent stressbestendig en kan goed georganiseerd werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast team, waar hard werken tot de mogelijkheden hoort. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren. In principe gaan we uit van een 32-urige werkweek, waarbij we natuurlijk één dag vrijhouden voor jouw school. Onze kaart wisselt wekelijks, dus er is ook voldoende ruimte aanwezig om jezelf creatief te ontwikkelen.

We hebben maar liefst twee leermeesters in dienst die jou met liefde (en meestal veel geduld) de fijne (en minder) kneepjes van het koks-vak te leren.

Ken of ben jij die leergierige leerling kok, die zijn of haar BBL in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen inbreng. Ben je niet vies van hard werken, heb je een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij die vier dagen vrijmaken om lekker te shinen in onze keuken?

Mail dan je CV, inclusief motivatiebrief naar info@LokaalOpHatsum.nl

Wil je meer weten bel dan met

Corné van de Erve 0517 – 23 1688.


Reacties zijn gesloten