Wij hebben ruimtes beschikbaar van diverse afmetingen, van klein en intiem tot groots en uitbundig.
Lokaal op Hatsum is door de gunstige ligging in het centrum van Friesland, zeer goed bereikbaar voor gasten vanuit alle windstreken in Nederland. Voor iedere gelegenheid die u met anderen wil delen, heeft restaurant Lokaal op Hatsum een elegante & passende ruimte beschikbaar. Wellicht viert u uw verjaardag dit jaar wel in  ons historisch pand. Op uw bruiloft weet u zich omringd door pracht en praal en worden ook uw gasten vorstelijk behandeld.

Het leven is een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen, soms vrolijk, soms verdrietig. Lokaal op Hatsum heeft een aantal  ruimtes die zowel geschikt zijn om uw geluksmomenten te vieren, als om uw bedroefdheid te delen met uw dierbaren tijdens een condoleancebijeenkomst. Ook lezingen en boekpresentaties behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere persoonlijke gelegenheid is een ruimte beschikbaar die qua karakter en omvang bij uw privé-evenement past. Ons team denkt graag met u mee en zal er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken.

Het leven raast in sneltreinvaart voorbij en steeds meer mensen beseffen, dat het goed is om bij alle hoogtepunten en mijlpalen stil te staan. U zult niet iedere verjaardag of trouwdag even uitgebreid vieren, maar een kroonjaar of lustrum is zeker een mooie aanleiding voor een feestje. Lokaal op Hatsum is hiervoor de perfecte locatie. Wij nemen u graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten, samen met uw gasten.

Wij serveren een vorstelijke 18de eeuwse high tea! Natuurlijk zijn de 'gerechtjes' bij de thee huisgemaakt van verse, lokale ingrediënten. Heerlijk vriendinnen gezelligheid.

Goed en lekker eten is de basis van geluk! Onze 'Chef' kookt alleen met ingrediënten uit de regio. Wij koken met hetgeen 'it fryske lân' ons geeft. Verser dan vers kan het niet. Laat U culinaire verwennen.

Wij vrolijken graag uw (bedrijfs)receptie, open dag of andere feestelijke gelegenheid op met een laagdrempelige act.

Welke BBQ past het best bij uw gezelschap? Of tocht liever een buffet van onze chef? Wij koken met hetgeen 'it fryske lân' ons geeft. Verser dan vers kan het niet. Laat U culinaire verwennen.