De High Tea is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zonder enige twijfel is dit het perfecte cadeau voor iedere moeder, een beste vriendin of om indruk te maken op Uw geliefde. Om een High Tea te mogen beleven in de locatie van Fryslan ‘Lokaal Op Hatsum’ is nog net iets specialer.

Bekend om haar uitgebreide aanbod en een menu dat ieder seizoen wisselt. Hierdoor is de ‘Hatsumer’ High Tea keer op keer een aangename verrassing. Met precies de juiste balans tussen zoet en hartig worden verschillende culinaire hoogtepunten gepresenteerd en samen met de beste theesoorten geserveerd.

De ‘Hatsumer’ High Tea is de meeste originele manier om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te verwennen.

In principe serveren wij onze High Tea in de serre met een adembenemend uitzicht over het ‘Fryske lân’. Bent U liever privé dan ontvangen wij U en Uw gasten in de ‘Herenkamer’. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze tuin.

In het weekend (zater- en zondag) serveren wij U de ‘Hatsumer’ High tea vanaf 14:00 uur. Reserveren noodzakelijk. Wilt U onze gast zijn met meer dan 7 gasten dan is elke dag een High Tea mogelijk.


    Reacties zijn gesloten