Ben je op zoek naar een romantische locatie waar je jezelf kunt zijn, Met onze “Friese roots” is Lokaal op Hatsum stijlvol maar toch ‘normaal’. Zijn wij met ons motto “Boeren Chique” de meest unieke en geschikte locatie voor jullie?

Uw trouwdag is de dag van uw leven. Geef op romantische wijze uw ja-woord in onze tuin. Terwijl de bruiloftsgasten tijdens de ceremonie af en toe een traantje wegpinken, zet de bediening alvast de Champagne klaar. Trakteer uw gasten op heerlijke versnaperingen tijdens de receptie, feest of dineer met uw genodigden.

Lokaal op Hatsum hotel is door de gemeente erkend als officiële trouwlocatie en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor recepties, huwelijksceremonies, diners en huwelijksfeesten

In Lokaal op Hatsum zetten we alles in gang om u uw droomhuwelijk ten volste te laten beleven. Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Uit ervaring weten wij daar alles van. Vanaf het eerste moment dat u binnenstapt, zorgen wij er met alle toewijding voor dat uw dromen werkelijkheid worden…

De ambiance van Lokaal Op Hatsum zorgt voor de juiste stemming. Met haar ontspannen en sfeervolle luxe inrichting zet deze historisch locatie ieder huwelijksfeest perfect in de schijnwerpers. De tuin met weeldigere bloemen & het terras met een betoverend uitzicht. Een mooiere huwelijkslocatie is er niet. Laten we samen onvergetelijke momenten creëren.

Wat leuk dat jullie op de trouwsite van Lokaal op Hatsum kijken!

Mijn naam is Nynke Dijk. Sinds 2015 mag ik mezelf BABS noemen, ofwel trouwambtenaar, en heb ik op de meest uiteenlopende locaties huwelijken mogen voltrekken. Inmiddels mag ik ook als zelfstandig trouwambtenaar huwelijken sluiten op Lokaal op Hatsum in Dronrijp: alweer zo’n mooie locatie!

Zowel de mooie tuin als het restaurant lenen zich helemaal voor het houden van sfeervolle voltrekkingen. Op Hatsum noemt zichzelf “boeren’ chic”. Ik voel me erg thuis in een setting waarbinnen gastheerschap, sfeer en kwaliteit voorop staan, maar waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Ik help jullie graag om eventuele zorgen of vragen over de voltrekking weg te nemen. Tijdens het voorgesprek neem ik jullie wensen en verhalen in mij op. Zij vormen de basis voor de persoonlijke speech die ik voor jullie maak, waarin ik jullie verhaal vertel.

Nynke Dijk BABS

Spotlight

Door mijn ervaring als coach en als tekstschrijver kan ik mijn mensenkennis combineren met mijn liefde voor woorden. Ik geniet ervan om jullie als bruidspaar in de spotlights te zetten en om van iets dat heel belangrijk is ook iets plezierigs te maken. Mijn wens is dat jullie later met een glimlach op het gezicht aan jullie trouwdag terug denken.

Ik spreek een aantal vreemde talen, ben een creatieve denker en humorvol. Ik vind niet snel iets gek. Jullie kunnen met mij veel kanten op, vooral de goede uiteraard!

Ik hoop jullie snel te mogen zien stralen in de tuin van Op Hatsum of in het mooie restaurant.

Wat zeggen anderen over mij?

Gedreven, georganiseerd, humorvol, daadkrachtig, persoonlijk, origineel, schrijft mooie verhalen, improviseert wanneer het niet volgens plan gaat”

Fotograferen bij Lokaal op Hatsum is voor mij (Joeri Hendriks Fotografie) een feestje, een mooie locatie in combinatie met vriendelijk personeel en heerlijk eten. Je kunt er met grote groepen terecht maar ook een klein groepje kan er een intiem feestje vieren. Het voordeel van deze locatie vanuit fotografisch oogpunt is dat je zowel binnen als buiten kunt fotograferen. Doordat ik voor het vastleggen van een huwelijksdag kan samenwerken met andere, voor mij bekende professionals, heb je korte lijnen en kun je goed alles op elkaar afstemmen. De communicatie onderling is goed en duidelijk. Zo kunnen wij de bruidsparen goed helpen om voor hen een perfecte dag te organiseren!

Camera

Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts vanaf 4.995!

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een trouwopstelling naar wens en na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen.

Wij serveren jullie gasten bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage om vervolgens aan te schuiven voor een overheerlijk diner. Onze chef-kok kook zijn befaamde “Diner du Chef”!

Na het diner zal de feestavond van start gaan. Waar jullie gasten onbeperkt drankjes kunnen bestellen bij de bar. Ondertussen loopt het personeel langs met een koude en warme bittergarnituur.

Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten

Locatiehuur en personeel

Prosecco en bruidstaartservice

Bruids-diner (3 gangen)

Drankenarrangement tijdens diner

Onbeperkt dranken tijdens feestavond

Tafelgarnituur en hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s.

Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Jullie zouden dan een goede indruk kunnen krijgen van de sfeer van onze ruimtes en tijdens dit gesprek kunnen wij al jullie persoonlijke wensen inventariseren.

Wilt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend & persoonlijk gesprek? Bel dan naar 0517 – 23 1688 of vul onderstaand contactformulier in.

Onze gastvrijheid houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander entertainment en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past. Het moet een onvergetelijk feest worden waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “feest op maat”.

Een aantal mogelijkheden die wij jullie op voorhand al niet willen onthouden. Denk eens aan ‘De Klassieke Bruiloft’, de Queen kan er nog iets van leren. ‘De TuinTrouwerij’; een huwelijksfeest in de tuin. ‘Het Winter Wonder Land huwelijk’; in winterse sferen trouwen, kan ook tijdens de kerstdagen. ‘Het Vluggertje’; een last-minute huwelijksvoltrekking inclusief feest binnen twee weken. Of de ‘MaDIWo trouwpartij’; budget trouwerij.

Wij zijn benieuwd! Vraag een offerte aan , bel naar 0517 – 23 1688 of stuur een whatsapp 0517 – 23 1688.














    Reacties zijn gesloten