De ideale klassieke locatie voor kleine en grote gezelschappen. Als eerste een unieke plek met veel historie in Friesland. Zeker met het mooiste uitzicht van de hele provincie. Goed bereikbaar met de auto (voldoende & gratis eigen parkeergelegenheid), de trein stopt voor de deur. Daarbij minder dan 10 autominuten vanuit Leeuwarden, Harlingen, en Franeker.
Wij bieden diverse mogelijkheden passend bij Uw gezelschap en budget.

Alle ruimtes van Lokaal op Hatsum  hebben direct daglicht. Ons etablissement biedt een karakteristieke setting, met vele historische details, gecombineerd met moderne faciliteiten. De behaaglijke sfeer en de aanwezigheid van professionele vergaderapparatuur zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op de onderwerpen die op uw agenda staan. Wij zorgen voor de rest.

Er zijn evenementen waarvan het karakter misschien niet aansluit bij de uitstraling van uw bedrijfspand of het ontbreekt u wellicht aan voldoende ruimte. In zo’n geval kan Lokaal op Hatsum uitkomst bieden. U kunt kiezen uit meerdere ruimtes om uw congres, presentatie of ander zakelijk evenement in te organiseren.  Wij helpen u, met alle plezier, bij de verdere invulling van uw evenement.

In het zakenleven valt regelmatig wat te vieren. Een samenwerking met een ander bedrijf, mooie jaarcijfers, een directeur die zijn jubileum viert, allemaal goede redenen voor een feestelijk samenzijn.

Natuurlijk hebben wij voor ieder gezelschap een ruimte die qua karakter en afmeting bij uw receptie past. Het zal U en Uw gasten aan niets ontbreken.

De combinatie van eten en zakendoen is er een die zichzelf steeds opnieuw heeft bewezen. Een bespreking onder het genot van een verrukkelijke maaltijd vergezeld van een drankje, blijkt altijd soepeler te verlopen dan in een kantoorsetting. Wilt u uw zakenpartners culinair verwennen om zo de relatie nog meer te verbeteren, dan bent u bij Lokaal op Hatusm in Dronryp op de juiste plaats. Het restaurant biedt U de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met de juiste uitstraling.

E-Chopper

Na een ‘zware’ vergadering even Uw gedachten resetten in de buitenlucht. Een zakelijke klant de unieke beleving geven om tot een akkoord te komen of een bedrijfsuitje voor Uw personeel. Onze elektrische Solexen lenen zich voor elke beleving goed uit. Stap op en zoef door het Fryske lân. Klik hier voor meer informatie. Of Mail naar: info@lokaalophatsum.nl

 

Sommige evenementen vragen om volledige discretie. Wij bieden u de mogelijkheid tot een complete of gedeeltelijke ‘buy-out’. Dit betekent dat we zorgvuldig met u overleggen welke delen van het restaurant exclusief voor U gereserveerd worden en er geen andere gasten aanwezig zullen zijn.

Welke BBQ past het best bij uw gezelschap? Of tocht liever een buffet van onze chef? Wij koken met hetgeen 'it fryske lân' ons geeft. Verser dan vers kan het niet. Laat U culinaire verwennen.

Goed en lekker eten is de basis van geluk! Onze 'Chef' kookt alleen met ingrediënten uit de regio. Wij koken met hetgeen 'it fryske lân' ons geeft. Verser dan vers kan het niet. Laat U culinaire verwennen.

Wij vrolijken graag uw (bedrijfs)receptie, open dag of andere feestelijke gelegenheid op met een laagdrempelige act.
    Reacties zijn gesloten