Met kerstmis genieten van een heerlijk diner in Lokaal op Hatsum.  Ter voorbereiding hebben we ons restaurant in kerstsfeer gehuld. Wij zien U en Uw gasten dan ook graag. Tijdens… Bekijken

Met kerstmis genieten van een heerlijk diner in Lokaal op Hatsum.  Ter voorbereiding hebben we ons restaurant in kerstsfeer gehuld. Wij zien U en Uw gasten dan ook graag. Tijdens de kerstdagen zijn er verschillende mogelijkheden.
Eén ding staat vast: we gaan alles uit de kast halen om U een onvergetelijke culinaire kerst te laten beleven.

Wanneer zien wij elkaar?
25, 26 en 27 december 2020: Kerst BRUNCH; een tafel vol lekkernijen met ingrediënten van het seizoen uit de omgeving
24, 25, 26 en 27 december 2020: Kerst DINER; een overheerlijk 5 gangen-diner met verse, lokale producten
24, 25, 26 en 27 december 2020: Vorstelijke Kerst HIGH TEA; de ‘gerechtjes’ bij de thee huisgemaakt van verse, lokale ingrediënten

We ‘zien en horen’ U denken…….. Het klopt! Er is nog één kleine uitdaging mogen wij vanuit overheidswegen wel geopend zijn? We zijn optimistisch maar daarnaast vinden we dat, in zo’n bijzonder jaar, kerstmis zeker niet overgeslagen kan en mag worden. Mocht het ‘coronavirus’ in december 2020 nog aanwezig zijn dan verzetten / vieren wij kerstmis 2020 gewoon naar januari 2021. Desnoods in februari 2021. Samen krijgen we het virus eronder!

Wij kijken er naar uit om u tijdens de magische decembermaand te mogen verwelkomen in Lokaal op Hatsum voor een unieke ervaring.

Mocht u vragen, opmerkingen of een (optionele) reservering hebben dan zijn wij bereikbaar op verschillende manieren te weten:
Per telefoon 0517 – 23 1688
Per @mail info@lokaalophatsum.nl
Per Whatsapp 0517 – 23 1688


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.