Lokaal op Hatsum is  op zoek naar:
Leerling gastheer M/V en/of
Parttime gastheer M/V
 

Lokaal Op Hatsum staat voor een “Boeren-chique” sfeer uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Waarbij elke ‘gang’… Bekijken

Lokaal op Hatsum is  op zoek naar:

Leerling gastheer M/V en/of

Parttime gastheer M/V

 

Lokaal Op Hatsum staat voor een “Boeren-chique” sfeer uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Waarbij elke ‘gang’ een beleving is.

Wij, Lokaal op Hatsum, staan voor koken met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Met een vorstelijke & theatrale gastvrijheid hoog in het vaandel.

Naast gasten die genieten in restaurant Lokaal Op Hatsum, is de locatie bij uitstek geschikt voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Je zal, onder begeleiding, verantwoordelijk zijn voor het maken van de mise en place, de gasten gastvrij “in de watten leggen” tijdens de lunch, het diner en de ‘evenementen’.

Je krijgt dus de kans om onze gasten met passie enorm gastvrij te ontvangen, zodat deze met een glimlach op hun gezicht huiswaarts gaan. Daarnaast gaan we jou mooiste vak technieken en wetenswaardigheden leren.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een passie voor het gastheerschap of wilt graag een goede, professionele gastheer m/v worden. Ervaring & leeftijd vinden wij veel minder belangrijk dan enthousiasme en leergierigheid! Je bent dus leergierig. Je bent een doorzetter en kan goed werken in een team; Je bent flexibel inzetbaar en creatief; Je bent stressbestendig en kan goed georganiseerd werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast team. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren. Ook is er voldoende ruimte aanwezig om jezelf creatief te ontwikkelen.

We hebben maar liefst drie leermeesters in dienst die jou met liefde (en meestal veel geduld) de fijne (en minder) kneepjes van het vak  te leren.

Ken of ben jij die leergierige & gastvrije persoon, die zijn of haar part-time baan in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen inbreng.

Mail dan je CV, inclusief motivatiebrief naar info@LokaalOpHatsum.nl. Wil je meer weten bel dan met Corné van de Erve 0517 – 23 1688.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.