Kreeft & oesters eten in bruisend Donrijp is een feest. Restaurant Lokaal op Hatsum staat namelijk bekend om haar goede smaak, zowel in gastvrijheid en als in de verfijnde eetcultuur. Centraal gelegen in Friesland, tussen Leeuwarden, Harlingen en Franeker. Goed bereikbaar met de auto en de trein! Maar ook met een weids uitzicht, Even tijd voor elkaar nemen, bijpraten bij verfijnde culinaire gerechten met kreeft & oesters. Een heerlijk avondje tafelen en daarom hebben wij speciaal een ‘Kreeft & oesters avond’ bedacht! Zin in Kreeft & oesters? Restaurant Lokaal op Hatsum is the place to be. Op vrijdag 17 maart 2023, reserveren kan door te bellen naar 0517 -23 1688 (o.v.v. Kreeft & oesters)

Kreeft & oesters eten in bruisend Donrijp is een feest. Restaurant Lokaal op Hatsum staat namelijk bekend om haar goede smaak, zowel in gastvrijheid en als in de verfijnde eetcultuur. Centraal gelegen in Friesland, tussen Leeuwarden, Harlingen en Franeker. Goed bereikbaar met de auto en de trein! Maar ook met een weids uitzicht,

Even tijd voor elkaar nemen, bijpraten bij verfijnde culinaire gerechten met kreeft & oesters. Een heerlijk avondje tafelen en daarom hebben wij speciaal een ‘Kreeft & oesters avond’ bedacht!

Zin in Kreeft & oesters? Restaurant Lokaal op Hatsum is the place to be. Op vrijdag 17 maart 2023, reserveren kan door te bellen naar 0517 -23 1688 (o.v.v. Kreeft & oesters)


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.