We hebben hier bij Lokaal Op Hatsum een ‘soort van dagelijks ritueel’. Dat wil zeggen vanaf 11:00 uur hebben wij het zelfgemaakte appelgebak klaar, de koffie erbij zetten we vers.



Daarna… Bekijken

We hebben hier bij Lokaal Op Hatsum een ‘soort van dagelijks ritueel’. Dat wil zeggen vanaf 11:00 uur hebben wij het zelfgemaakte appelgebak klaar, de koffie erbij zetten we vers.

Daarna is het in onze serre of op het terras zeer goed vertoeven voor een heerlijke lunch. Heeft u ons 12-uurtje al eens gegeten. nu al een wereldhit 😉

Net als alle “goden in Frankrijk”. Vanaf het middaguur kunt u bij ons ‘wijnen’, al dan niet met een huisgemaakte bitterbal.

Vanaf 17:00 uur is de keukenbrigade klaar voor het diner. De gastheren m/v serveren dan met heel veel plezier en passie naast de à la carte gerechten het ‘menu du Chef. 3- 4 of 5 gangen zegt u het maar.

De avond / het diner sluiten wij af met een ‘borreltje’ in onze serre. Kunt u vandaag ons ‘dagelijks ritueel’ niet mee maken. We zijn dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 uur geopend


Reacties zijn gesloten