Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende feest of speciale gelegenheid? Dan bent u bij (feest) Lokaal op Hatsum aan het juiste adres! Het restaurant is niet alleen de ideale plek om te genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook om uw verjaardag, jubileum, personeelsfeest of huwelijksfeest te vieren. Wij bieden verschillende opties voor groepen van 8 tot 100 personen, zodat uw feest perfect op maat gemaakt kan worden. Nieuwsgierig, kom geheel vrijblijvend een kopje koffie ☕drinken met Corné op Hatsum ?0517-231688 of kijk op ? www.lokaalophatsum.nl #feest #jubileum #personeelsfeest #bruiloft #vrienden #familie #gratisparkeren #privatedining

U bent altijd welkom bij ons in “Lokaal Op Hatsum”. Vooraf reserveren is handig (en soms ook best verstandig😉) maar bij aan de deur wordt uw reservering gewoon aangenomen.

Bij mooi weer eet U heerlijk op het terras of in de serre. Bij minder mooi weer in het restaurant of met een magnifiek uitzicht in de serre.
Wij hebben vanaf onze opening de tafels al op 1,5 meter van elkaar staan. Waren onze tijd dus ver vooruit 🤫.

💡 Tip; veel van onze gasten, zonder reservering, bellen even als ze op weg zijn naar ons. Staat de tafel gedekt klaar bij aankomst. ❓ Reserveren per 📞 0517 – 23 1688 of per 📧 info@lokaalophatsum.nl.


Reacties zijn gesloten