Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende feest of speciale gelegenheid? Dan bent u bij (feest) Lokaal op Hatsum aan het juiste adres! Het restaurant is niet alleen de ideale plek om te genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook om uw verjaardag, jubileum, personeelsfeest of huwelijksfeest te vieren. Wij bieden verschillende opties voor groepen van 8 tot 100 personen, zodat uw feest perfect op maat gemaakt kan worden. Nieuwsgierig, kom geheel vrijblijvend een kopje koffie ☕drinken met Corné op Hatsum ?0517-231688 of kijk op ? www.lokaalophatsum.nl #feest #jubileum #personeelsfeest #bruiloft #vrienden #familie #gratisparkeren #privatedining

Vandaag wil ik U (nogmaals) vertellen dat ik het mooiste, leukste, meest fantastische enz. enz. vak heb van….. “de hele wereld”.

Oprecht kan ik genieten van de gesprekken met onze gasten, de gasten heerlijke gerechten te serveren. Soms raak ik niet uitgepraat over hetgeen op tafel staat 😉.

Stiekem ben ik ook 🐒trots dat we steeds vaker gasten zien terugkomen. Dank u wel voor het vertrouwen in mij, Corné, en zijn medewerkers👋👋. Want ik doe het echt niet alleen.


Reacties zijn gesloten