Beste collega & natuurlijk de bezoekers van onze hotels, B&B, campings ….
Eerst maar even netjes voorstellen: Corné is de naam. Sinds iets langer dan een jaar de trotse uitbater van “Lokaal Op Hatsum”. We staan voor: “Boeren – Sjiek” en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. 

Er zijn verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Voorop staat de gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten.
Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. 

Maar nu waarom ik u benader. Ik zou erg graag samenwerken met u om elkaar te versterken. Daarom het volgende voorstel. Tegen inlevering van een visitekaartje van uw organisatie krijgen uw gasten een vier-gangen-keuze menu “De Chef” voor de prijs van een drie-gangen-keuze-menu (€ 37,50 per persoon). 

Reserveren (0517 – 23 1688, info@LokaalOpHatsum.nl) vooraf is verstandig daar er anders wel eens geen tafel vrij zou kunnen zijn. Bij mooi weer is het heerlijk eten in de tuin.  

Natuurlijk wil ik u ook bedanken. Bij hoeveel ingeleverde visitekaartjes er een gratis maaltijd voor u inzit? Dat wil ik nog even bekijken. Zo ook de manier waarop.

In ben erg benieuwd naar uw reactie. Dan wil ik nog vertellen dat we ook voor de lunch (zaterdag en zondag) geopend zijn, gemakkelijk met auto (gratis parkeren), trein en per fiets te bereiken zijn.

Dat alles op één van de fantastische plekjes in Fryslan, al zeggen dat er meer ;-).


Reacties zijn gesloten