De gezelligheid en het lekkere eten bij U thuis! De culinaire lokale gerechten die wij ‘normaal’ aan U serveren laten zich niet verpakken in een kartonnen doos. We moesten even… Bekijken

De gezelligheid en het lekkere eten bij U thuis! De culinaire lokale gerechten die wij ‘normaal’ aan U serveren laten zich niet verpakken in een kartonnen doos. We moesten even nadenken. Uiteindelijk is het gelukt om iets te ontwikkelen waarbij Uzelf niet hoeft te koken, kunt genieten van ‘onze’ gezelligheid en heerlijke verse, lokale ingrediënten.   Met gepaste trots presenteren wij U hierbij onze:

Lokale Fondue van “Op Hatsum” bij U thuis

vanaf donderdag 19 november 2020

De fondue bestaat uit:
Fondueset
huis getrokken bouillon (geen stank in Uw huis)
verschillende vleessoorten (300 gr per persoon)
meerdere sauzen door onze koks gemaakt
brood en toebehoren naar Hatsum’s recept
twee verse salades

Hoe komt de Fondue “Op Hatsum” bij U thuis?
Graag minimaal 1 dag vooraf bestellen. Bestellen kan voor 2, 3 of 4 personen of grotere huishoudens. U kunt de set ophalen op de afgesproken tijd. Bezorging is, tegen meerprijs, ook mogelijk. De fondueset graag (schoon, borg € 20,00) retour. Dit alles voor € 19,95 per persoon. De fondue is vanaf donderdag t/m zondag te bestellen.

Bij een bestelling, vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar op verschillende manieren te weten:
Per telefoon 0517 – 23 1688
Per @mail info@lokaalophatsum.nl
Per Whatsapp 0517 – 23 1688

Allergieën en/of dieetwensen vanzelfsprekend houden wij hier rekening mee. Uiteraard houden wij ook rekening met uw voorkeur voor vlees, vegetarisch of veganistisch.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.