Het is de lokale boer die de beste producten oogst, de chefs die de beste smaakcombinaties selecteren. Het is de kelner die u zijn beste advies geeft en U zijn beste advies geeft en U attent nog een glas inschenkt.

Wilt u er bij elk gerecht een bijpassende wijn? De gastheer schenkt U graag bij elk gerecht een bijpassende wijn in; ultiem geluk!

Wij serveren het diner in ons restaurant, de serre of in de Herenkamer. Zomers ook buiten op het terras. Bij een geslaagd diner, is authentieke gastvrijheid één van de belangrijkste ingrediënt. Wij kijken er naar uit om die ultieme luxe-beleving aan Uw tafel te brengen. Uw bezoek staat in het teken van persoonlijke aandacht.

Allergieën en/of dieetwensen vanzelfsprekend houden wij hier rekening mee. Uiteraard houden wij ook rekening met Uw voorkeur voor vlees, vis, vegetarisch of veganistisch. Heeft iets, bijvoorbeeld schaal- en schelpdieren, niet Uw voorkeur; dan verwerken wij dat niet in de gerechten.

Een ultieme verwennerij

Een heerlijke avond uit waarbij wij U in de watten leggen. We gaan alles uit de kast halen om dat mogelijk te maken.

Zodra U aan tafel zit serveren wij ons ‘huis-aperitief’, maar een heerlijk glas Cava in natuurlijk ook mogelijk. Bij het aperitief serveren wij meerdere amuses. Zo kunt U alvast ‘voorproeven’ wat de Chef voor U in petto heeft. Nadat wij U ons huisgebakken brood met roomboter, olijfolie en tapenade hebben geserveerd gaan we verder met het menu. Op tafel mag ons eigen ‘Fryske boarnewetter’ niet ontbreken. Plat of bruis? Beide zijn inbegrepen.

Gedurende de avond serveren wij een vier-gangen-diner Du Chef. (voor-, warm tussen-, hoof- en nagerecht). Ook hier houden wij vanzelfsprekend rekening met allergieën en/of dieetwensen. Voorkeur voor vlees, vis, vegetarisch of veganistisch, geen probleem. Heeft iets, bijvoorbeeld schaal- en schelpdieren, niet uw voorkeur; dan verwerken wij dat niet in de gerechten.

Onze gastheer maakt de wijn- spijscombinatie nog intenser door bij elke gerecht een speciaal geselecteerde & passende wijn te serveren.

Ter afsluiting van de avond serveren wij U een à la minute gezette kop koffie. Onze koffie is speciaal voor ons geselecteerd en gebrand. Tijdens het zetten van de koffie vult Chef een schaal heerlijke friandises.

Voor het bovenstaande beleving berekenen wij U € 99,50 per persoon.

Wist u verder dat wij u en uw gasten ook graag ontvangen voor een familiefeest, bedrijfsfeest of een vergadering of welke andere bijeenkomst dan ook. We kunnen altijd geheel vrijblijvend een kopje koffie drinken om te vertellen hoe wij u en uw gasten ‘in de watten’ kunnen leggen op één van de mooiste locaties in Fryslân.