E-Chopper To-Go

Het is veel meer dan een simpele toertocht door Noordwest-Friesland. Het is een ultieme beleving van vrijheid, die voor jong en oud uniek blijft.

De ritten die wij aanbieden brengen U rust, ruimte en een ‘aanrijding’ met de authentieke Fryske cultuur. Na een snelle check kunt U opstappen. U zoeft geluidloos weg met de 21e-eeuwse elektrische Solex. Wij zorgen voor een knapzak met koffie en/of een lunch To-Go. Andere wensen? Vertel het ons!

U bent ongeveer één of twee uren onderweg op onze gemakkelijk te besturen Choppers. De haren los in de wind. Want ja, geen Helmplicht!! Wel dient U in het bezit te zijn van een AM rijbewijs.😊

Dit alles is mogelijk* van donderdag tot zondag, van 10:00 tot 15:00 uur. De kosten zijn v.a. 22,50. Afhankelijk van het seizoen. Bel gerust voor mogelijkheden buiten de tijden op de site.

Na deze unieke beleving kunt U (in het weekend) nog lekker na genieten op ons ruime terras, met een sapje, drankje en/of een heerlijk borrelgarnituur. Ook kunnen wij een puzzeltocht voor U en UW gasten verzorgen.

Ook kunt U ‘nablijven’ voor een overheerlijk diner. Het “Menu du jour” kookt onze chef veel passie met liefde voor  verse, lokale producten.

Een toertocht met de E-chopper is ook het ultieme groep uitje. Dit kan zowel in de zakelijke als familiesfeer zijn.

Let wel, deze beleving dient U 24 uur vooraf te reserveren. Dit kan via:

Tel 0517 231688

E-Mail info@lokaalophatsum.nl