Zet de klok even stil in alle rust genieten bij Lokaal op Hatsum met wijds uitzicht. Zodra de eerste zonnestralen doorkomen kunt U heerlijk genieten. Lokaal op Hatsum is landelijk gelegen, centraal in het oorspronkelijke Fryske landschap met vele authentieke dorpen en ‘Bezienswaardige pareltjes’ in de nabije omgeving. Er starten meerdere mooie fiets- en wandelroutes vanaf onze locatie.

We hebben een ruim terras waar onze gasten heerlijk kunnen genieten van een verrukkelijke kop koffie of latte macchiato met ambachtelijke appeltaart of één van de speciale bieren die wij serveren. We serveren U graag de Fryske borrelplank. Of toch liever lekker ‘wijnen’ op het terras? Dan hebben wij een mooie wijnkaart voor U. Komt U om te lunchen, ook dat kan.

Us Mem in de tuin

Us Mem staat met haar eigen FoodCar in een hoek van onze tuin van Op Hatsum. U kunt de auto niet missen. Ideaal als startpunt van Uw fiets- of Wandelroute. Een rustpunt tijdens een toch op de fiets of met de beenwagen. Of gewoon om te ontsnappen aan de drukte. Een rustpunt dus!

Klink hier voor meer informatie en tijden dat Us Mem in de tuin staat.

 

Naast heerlijk genieten op ons ruime terras met een vers gezet bakje koffie en huisgemaakte appelgebak. Kunt U ook weg zoeven op onze elektrische E-Chopper. Klik hier voor meer informatie.

 

Lokaal op Hatsum is het STARTPunt van alle wandel- en fietsroutes in Fryslan. klik hier voor meer informatie.

E-Chopper

Vanaf 17.00 uur serveren wij bij mooi & warm weer het diner buiten! Bij ‘minder weer’ is het majestueus vertoeven in de serre. Lekker opwarmen met een warme chocomel mét slagroom uiteraard!

Openingstijden: volgen op 16 april