Ontdek de Verfijning van Asperges Jawel: Het witte goud komt er aan! Vrijdag 10 mei 2024, van met een heerlijk asperges diner! Hatsum, Restaurant Lokaal op Hatsum in Dronrijp nodigt u uit voor een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij tijdens onze exclusieve Asperges Diner Avond op vrijdag 10 mei vanaf 17:00 uur zijn de eerste gasten welkom. Geniet van de overvloedige smaken van het seizoen terwijl we u verwennen met een verfijnd menu samengesteld rondom de koningin der groenten: de asperge. Maar maak u geen zorgen als u niet van asperges houdt, want we hebben ook alternatieve opties beschikbaar. Het menu bestaat uit vele verse, lokale ingrediënten: onze chef-kok, Jordi Talman, werkt nauw samen met lokale leveranciers om de meest verse en smaakvolle asperges en andere ingrediënten te selecteren, rechtstreeks van het veld naar uw bord. Zo ontstaat er een creatief menu. U zult versteld staan van de veelzijdigheid van asperges in zowel traditionele als eigentijdse gerechten. Natuurlijk ontvangen wij u met vorstelijke grandeur. De sommelier heeft een aantal perfecte wijnen uitgekozen die de smaken van de asperges aanvullen en alles naar een hoger niveau tillen. Met een beperkt aantal zitplaatsen is dit een exclusieve gelegenheid die snel volgeboekt zal zijn. Zorg ervoor dat u uw tafel reserveert om teleurstelling te voorkomen. Mis deze kans niet om te genieten van een heerlijke avond vol gastronomisch plezier bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Neem tijdig contact op om uw reservering te maken. Boeken kan via www.lokaalophatsum.nl of telefonisch 0517 – 23 1688.

Het witte goud komt er aan! Vrijdag 10 mei 2024, van met een heerlijk asperges diner!

Restaurant Lokaal op Hatsum in Dronrijp nodigt u uit voor een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij tijdens onze exclusieve Asperges Diner Avond op vrijdag 10 mei vanaf 17:00 uur zijn de eerste gasten welkom.

Geniet van de overvloedige smaken van het seizoen terwijl we u verwennen met een verfijnd menu samengesteld rondom de koningin der groenten: de asperge. Maar maak u geen zorgen als u niet van asperges houdt, want we hebben ook alternatieve opties beschikbaar.

Het menu bestaat uit vele verse, lokale ingrediënten: onze chef-kok, Jordi Talman,  werkt nauw samen met lokale leveranciers om de meest verse en smaakvolle asperges en andere ingrediënten te selecteren, rechtstreeks van het veld naar uw bord.

Zo ontstaat er een creatief menu. U zult versteld staan van de veelzijdigheid van asperges in zowel traditionele als eigentijdse gerechten. Natuurlijk ontvangen wij u met vorstelijke grandeur.  De sommelier heeft een aantal perfecte wijnen uitgekozen die de smaken van de asperges aanvullen en alles naar een hoger niveau tillen.

Met een beperkt aantal zitplaatsen is dit een exclusieve gelegenheid die snel volgeboekt zal zijn. Zorg ervoor dat u uw tafel reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Mis deze kans niet om te genieten van een heerlijke avond vol gastronomisch plezier bij Restaurant Lokaal op Hatsum. Neem tijdig contact op om uw reservering te maken. Boeken kan via www.lokaalophatsum.nl of telefonisch 0517 – 23 1688


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.