Wist u dat wij een private dining ruimte hebben waar wij tot 70 zittende gasten kunnen ontvangen. Een prachtige ruimte met karakter. De ruimte is breed inzetbaar; van vergadering, presentatie tot feestelijke viering. De Herenkamer of onze serre is zeer geschikt als private dining ruimte voor kleinere groepen. Onze herenkamer, zaal, serre of restaurant is zakelijk inzetbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties, wanneer gewenst met volledige privacy. Dit kunt u combineren met een perfect verzorgde lunch of diner. LUNCH EN DINER. Een bespreking onder het genot van een smaakvolle maaltijd vergezeld van een drankje, loopt altijd soepeler dan in een kantoorsetting. Wilt u uw zakenpartners culinair verwennen om zo de relatie te versterken, dan is Restaurant Lokaal op Hatsum hier zeer geschikt voor. Informatie via 0517-231688, www.lokaalophatsum.nl of info@lokaalophatsum.nl. Corné op Hatsum staat u graag te woord.

Wist u dat wij een private dining ruimte hebben waar wij tot 70 zittende gasten kunnen ontvangen. Een prachtige ruimte met karakter. De ruimte is breed inzetbaar; van vergadering, presentatie tot feestelijke viering. De Herenkamer of onze serre is zeer geschikt als private dining ruimte voor kleinere groepen.

Onze herenkamer, zaal, serre of restaurant is zakelijk inzetbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties, wanneer gewenst met volledige privacy. Dit kunt u combineren met een perfect verzorgde lunch of diner.

LUNCH EN DINER. Een bespreking onder het genot van een smaakvolle maaltijd vergezeld van een drankje, loopt altijd soepeler dan in een kantoorsetting. Wilt u uw zakenpartners culinair verwennen om zo de relatie te versterken, dan is Restaurant Lokaal op Hatsum hier zeer geschikt voor.

Informatie via 0517-231688, www.lokaalophatsum.nl of info@lokaalophatsum.nl. Corné op Hatsum staat u graag te woord.

 


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.