Actie: gratis dinercheque! We hebben een speciale actie voor je! Als je bij ons boekt, ontvang jij, als contactpersoon, een diner-cheque voor twee personen voor een heerlijk vijfgangendiner in ons restaurant. Het is onze manier om je te bedanken voor het kiezen van onze locatie voor je volgende evenement. Productief vergaderen of je team even lucht geven? Vergaderen in de frisse, Friese lucht Heb je er ooit aan gedacht om de (stadse) drukte achter je te laten en te genieten van een vergadering op een plek waar de lucht fris is en het landschap adembenemend? Onze authentieke vergaderlocatie in Friesland biedt precies dat en is een verborgen parel, op een centrale plek in Friesland. Friesland is dichterbij dan je denkt: in de file staan duurt langer! Ik weet wat je denkt: Friesland? Dat is toch ver weg? Maar geloof me, de reistijd is vaak veel korter dan je denkt! Met de verbeterde infrastructuur en de efficiënte OV-verbindingen sta je binnen no-time in het hart van onze fantastische vergaderlocatie.  Sterker nog: je kunt met de trein bijna in onze achtertuin komen. Geen gedoe met files of parkeerproblemen dus, gewoon ontspannen aankomen en je kunt meteen aan de slag. Friese gastvrijheid en streekproducten Maar wacht, er is meer! Bij ons draait het niet alleen om vergaderen, maar ook om het welzijn van onze gasten. Denk aan heerlijke Friese lekkernijen, verse koffie en thee, een lunch, een snack of een afsluitend diner die je smaakpapillen laat dansen van vreugde. Want laten we eerlijk zijn, een goede vergadering begint bij goed eten en drinken, toch? Laat de creativiteit maar stromen: vruchtbare vergaderingen en ontmoetingen! Middenin de prachtige natuur en rust, biedt onze vergaderlocatie de ideale omgeving om creatief te zijn, te brainstormen en belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat om een strategische vergadering, een teambuildingactiviteit of een bedrijfsuitje, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Of je nu op zoek bent naar een intieme (vergader)ruimte voor een klein team of een ruime zaal voor een grotere groep, wij zorgen er voor dat we aansluiten op jouw vragen en wensen. Informeel en oprecht Wat onze locatie echt onderscheidt, is de formele maar informele, authentieke en oprechte, gastvrije sfeer. We begrijpen het belang van een comfortabele en ontspannen omgeving om de productiviteit te maximaliseren, weg van de hectiek, maar toch dichterbij dan je denkt. Dus waar wacht je nog op? Ontsnap aan de drukte en kom naar Friesland voor een onvergetelijke vergaderervaring. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. We kijken ernaar uit om je binnenkort met ‘vorstelijke Grandeur’ te verwelkomen!. geldig tot 31-07-2024

Actie: gratis dinercheque!

We hebben een speciale actie voor je! Als je bij ons boekt, ontvang jij, als contactpersoon, een diner-cheque voor twee personen voor een heerlijk vijfgangendiner in ons restaurant. Het is onze manier om je te bedanken voor het kiezen van onze locatie voor je volgende evenement.

Productief vergaderen of je team even lucht geven?

Vergaderen in de frisse, Friese lucht

Heb je er ooit aan gedacht om de (stadse) drukte achter je te laten en te genieten van een vergadering op een plek waar de lucht fris is en het landschap adembenemend? Onze authentieke vergaderlocatie in Friesland biedt precies dat en is een verborgen parel, op een centrale plek in Friesland.

Friesland is dichterbij dan je denkt: in de file staan duurt langer!

Ik weet wat je denkt: Friesland? Dat is toch ver weg? Maar geloof me, de reistijd is vaak veel korter dan je denkt! Met de verbeterde infrastructuur en de efficiënte OV-verbindingen sta je binnen no-time in het hart van onze fantastische vergaderlocatie.  Sterker nog: je kunt met de trein bijna in onze achtertuin komen. Geen gedoe met files of parkeerproblemen dus, gewoon ontspannen aankomen en je kunt meteen aan de slag.

Friese gastvrijheid en streekproducten

Maar wacht, er is meer! Bij ons draait het niet alleen om vergaderen, maar ook om het welzijn van onze gasten. Denk aan heerlijke Friese lekkernijen, verse koffie en thee, een lunch, een snack of een afsluitend diner die je smaakpapillen laat dansen van vreugde. Want laten we eerlijk zijn, een goede vergadering begint bij goed eten en drinken, toch?

Laat de creativiteit maar stromen: vruchtbare vergaderingen en ontmoetingen!

Middenin de prachtige natuur en rust, biedt onze vergaderlocatie de ideale omgeving om creatief te zijn, te brainstormen en belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat om een strategische vergadering, een teambuildingactiviteit of een bedrijfsuitje, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Of je nu op zoek bent naar een intieme (vergader)ruimte voor een klein team of een ruime zaal voor een grotere groep, wij zorgen er voor dat we aansluiten op jouw vragen en wensen.

Informeel en oprecht

Wat onze locatie echt onderscheidt, is de formele maar informele, authentieke en oprechte, gastvrije sfeer. We begrijpen het belang van een comfortabele en ontspannen omgeving om de productiviteit te maximaliseren, weg van de hectiek, maar toch dichterbij dan je denkt.

Dus waar wacht je nog op? Ontsnap aan de drukte en kom naar Friesland voor een onvergetelijke vergaderervaring. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.

We kijken ernaar uit om je binnenkort met ‘vorstelijke Grandeur’ te verwelkomen!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.