Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

  Wij kijken terug op een mooi verjaarsfeest op een prachtige locatie. We hebben louter enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten.
  Ik deel er een paar. - lekker gegeten op een mooie locatie
  - het was een fantastische middag op een bijzondere locatie
  - wat een mooi feest op een prachtige plek met heerlijk eten
  - heerlijke locatie
  - een heerlijke lunch
  - prachtige verrassende locatie
  - een uitstekend verzorgd feest
  - vriendelijk en behulpzaam personeel
  - mooi gedekte buffet tafel Met vriendelijk groet,

  De jarige, Leeuwarden

 • quote

    Goedemiddag Corné ,   We zitten na te genieten van de geweldige verjaarslunch en realiseren ons dat we de kok niet bedankt hebben. Wilt U onze dank overbrengen. Het hebben heerlijk gegeten.   Met groet,

  , Leeuwarden

 • quote

  Beste Corné We hebben een heerlijk feest gehad in Op Hatsum, hartelijk dank voor de warme ontvangst, het heerlijke buffet en de schitterende service op alle vlak. 

  Mevrouw Els, Belgie

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now