Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

    1e Kerstdag 2023

  Van begin tot eind enorm in de watten gelegd door het team en de gastheer. Je voelt gewoon dat ze het echt leuk vinden dat je er bent.
  Van de amuse tot het dessert. Stuk voor stuk zeer aangename verrassingen.
  Elke wijn, die bij een gerechtje werd geschonken, bracht een extra dimensie aan de toch al zeer smaakvolle "cadeautjes".

  Quel un verwennerij. Een aanrader.

  En dat op 10 minuten met de trein vanuit Leeuwarden. De trein stopt gewoon voor de deur!

  Sacha Smeekes, Leeuwarden

 • quote

  Kerstdiner gehad met rc Leeuwarden Oldehove. Prachtige ambiance, bediening en sfeer

  Rotary Leeuwarden, Geert Dantuma,

 • quote

  Wat een fijne en sfeervolle plek! De service en het eten waren geweldig. Echt een culinaire avond uit. Iedere gang was met veel zorg bereidt. Alles zag er prachtig uit. Het voelde chique en gezellig.
  We stonden met onze camper op de daarvoor bestemde plaats, ideaal. Eten: 5/5  |  Service: 5/5  |  Sfeer: 5/5

  Parkeerruimte Voldoende parkeerruimte Opties voor parkeren Gratis parkeergelegenheid

  Karin Ros, kwam met de Camper