Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

  Zoals gisteravond al aangegeven wil ik jullie hierbij nogmaals bedanken voor het (h)eerlijke pre-kerstdiner dat jullie ons gisteravond hebben voorgeschoteld: een fantastische range van verschillende gerechtjes, mooi (op)gemaakt, heerlijk smakend en gecombineerd met fantastische wijnen.
  Genietend in de prachtig versierde serre en in gezelschap van iemand die mij zeer dierbaar is, durf ik te stellen dat dit één van de mooiste avonden van mij leven is geweest. Kortom: een zéér speciale avond! *****

  Fam Sikke Smid, Fryslan

 • quote

  Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld aangezien ik Corné al geruime tijd ken. Maar de prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed. Lokaal betekent echt lokaal. Dus koken ze met wat ze aangeboden krijgen. Zelfs 'champignons' komen van hiernaast. In dit wildseizoen bieden ze een mooi menu aan, zo mals is de haas vanavond.

  Een echte traktatie met perfecte service en een goede snelheid van de service. Wijnarrangement is goed gekozen en betaalbaar.

  Het is de reis waard vanaf 'over de dijk' ;-)

  Paul, Amsterdam

 • quote

  Fantastische avond gehad, mooie smaken, perfect opgemaakte borden. Iedere gang een feestje. Doordat we geen menukaart gezien hebben werden we aangenaam verrast. Dit is wel even iets meer dan uit eten gaan. Het was echt een belevenis. Tel daar bij op dat het het restaurant in een mooi oud pand zit en de bediening die het begrip gastvrij goed invullen, dan heb je een topavond. We komen beslist een keer terug.

  Onslow,