Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

  Heb gisteren met mijn oom verrukkelijk, zalig, heerlijk geluncht
  Bij jullie!!!! Heb in tijden niet zoooo heerlijk gegeten, heel veel dank, ook voor de voortreffelijke verzorging!!!

  Oom en nicht, Den Haag

 • quote

  Dit hebben de dame en heren zich vervolgens goed laten smaken, zo heb ik vernomen. Ook de ruimte en sfeer bij jullie is het gezelschap goed bevallen. Dank voor de flexibiliteit en het meedenken bij deze reservering.

  Marijke, Franeker

 • quote

  Beste Corné, Wij hebben en onze familie hebben genoten van drank, spijzen en het geamuseerde samenzijn in jullie door ons zo gewaardeerde etablissement.   Hartelijke groeten

  , Dronryp

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now