Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

  Beste heer Van de Erve, De Valentijnsbox was een groot succes - mijn ouders vonden het een grote verassing en een mooi gebaar. Het was te veel om in 1x op te eten dus ze hebben er vanavond nog van gegeten hoorde ik zojuist. Ook de details als de kandelaar, vaasje met rozen en het tafellinnen werden zeer gewaardeerd en maakte het helemaal af. Ik wil u hartelijk danken voor de verzorging en bezorging.

  Thuis-diner met Valentijnsdag, Ouders van .......

 • quote

  Lieve Corne,  We hebben heerlijk gegeten!  Het vlees was supermals en de smaak van de bouillon heerlijk! Kwam de anijssmaak van venkel of steranijs? Of is het le secret du chef?   Ik heb een leuke foto van jou en Jancko op Instagram gezet. Ik kom het pannetje snel weer brengen.  

  , Nynke

 • quote

  Goedemiddag, Bedankt voor het lekkere afhaalmenu van gisteren. Het was geweldig. Groeten,

  Doetie en Sipke,

× Wat kunnen wij voor u doen?