Ons verhaal

Luxe en beleving met klassieke en moderne invloeden, eten en drinken op bourgondische wijze gepresenteerd. Wij hebben verschillende mogelijkheden zowel voor de carnivoor als de veganist. Wisselende kaarten met onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Restaurant Lokaal Op Hatsum, de locatie bij uitstek voor uw unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij staan voor gastvrijheid met de allermooiste en allerbeste streekproducten. Duurzaam, biologisch en afkomstig uit de streek. Een unieke eetbeleving waar wij u keer op keer weten te verrassen!

Bekijk ons menu
 • quote

  Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld aangezien ik Corné al geruime tijd ken. Maar de prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed. Lokaal betekent echt lokaal. Dus koken ze met wat ze aangeboden krijgen. Zelfs 'champignons' komen van hiernaast. In dit wildseizoen bieden ze een mooi menu aan, zo mals is de haas vanavond.

  Een echte traktatie met perfecte service en een goede snelheid van de service. Wijnarrangement is goed gekozen en betaalbaar.

  Het is de reis waard vanaf 'over de dijk' ;-)

  Paul, Amsterdam

 • quote

  Fantastische avond gehad, mooie smaken, perfect opgemaakte borden. Iedere gang een feestje. Doordat we geen menukaart gezien hebben werden we aangenaam verrast. Dit is wel even iets meer dan uit eten gaan. Het was echt een belevenis. Tel daar bij op dat het het restaurant in een mooi oud pand zit en de bediening die het begrip gastvrij goed invullen, dan heb je een topavond. We komen beslist een keer terug.

  Onslow,

 • quote

  Wij kijken terug op een mooi verjaarsfeest op een prachtige locatie. We hebben louter enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten.
  Ik deel er een paar. - lekker gegeten op een mooie locatie
  - het was een fantastische middag op een bijzondere locatie
  - wat een mooi feest op een prachtige plek met heerlijk eten
  - heerlijke locatie
  - een heerlijke lunch
  - prachtige verrassende locatie
  - een uitstekend verzorgd feest
  - vriendelijk en behulpzaam personeel
  - mooi gedekte buffet tafel Met vriendelijk groet,

  De jarige, Leeuwarden

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now