Op 1ste en 2de Paasdag (9 & 10 april 2023) serveren wij, van 11.30 uur tot 14.30 uur, serveren wij een uitgebreide Paasbrunch in het restaurant gedeelte van Lokaal op Hatsum. Bij mooi Paas-weer natuurlijk op het terras in de lentezon.
Bij de ontvangst begeleiden wij u naar de met linnen gedekte tafel en serveren we als welkom een heerlijk glas Cava.
Als voorgerecht heeft u de keuze uit een huisgemaakte soep:
Tomatensoep met soepballetje, Bildtse prei en room
Een zoete aardappelsoep met een luxe, Paas-lente garnituur
Hierna kunt u genieten van:
Glaasje met eiersalade, bieslook, rode ui en korstdeegstengeltje
Een keur van diverse kaassoorten & vleeswaren
Roerei met zalm en garnalen
Huisgemaakte Quiche
Gravad lax
‘Open’ tosti
Pasteitje met ragout
Warme beenham met honing mosterdsaus
Paasbrood
Assortiment harde en zachte broodjes
Dessert, ter afsluiting aan tafel geserveerd:
Een Paasbest verrassings-dessert ‘Du Chef’
Volwassenen 37,5 per persoon / Kinderen (tot 11jr) 18,75 per persoon. Alleen op reservering.
Wilt u liever genieten van een drie- of vier-gangen-verrassings-lunch ‘Du Chef’ ook dat kan. Met vooraf doorgegeven dieetwensen kunnen wij uiteraard rekening houden.
Op beide paasdagen serveren wij vanaf 17.00 uur het diner.
Voor meer informatie, vragen en reserveringen kunt u altijd bellen met Corné op Hatsum 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl