Paaseieren
zoeken Lokaal Op Hatsum!Eerste
paasdag, 12 april 2020, 10.30 tot 13.30 uur Dronrijp – Restaurant Lokaal Op Hatsum nodigt iedereen van harte uit om
paaseieren te komen zoeken. De paashaas heeft… Bekijken

Paaseieren zoeken Lokaal Op Hatsum!

Eerste paasdag, 12 april 2020, 10.30 tot 13.30 uur

Dronrijp – Restaurant Lokaal Op Hatsum nodigt iedereen van harte uit om paaseieren te komen zoeken. De paashaas heeft verschillende gekleurde eieren, buiten in de tuin, verstopt met daarbij “één gouden ei”. Het kind dat het gouden ei vindt mag met zijn of haar ouders en broertjes en zusjes komen eten in restaurant Lokaal Op Hatsum, op kosten van de Paashaas natuurlijk! Het paaseieren zoeken is volledig gratis, voor iedereen tot 11 jaar! Opgeven kan via paashaas@lokaalophatsum.nl.

In de zaal van Lokaal Op Hatsum kunnen de kinderen hun ouders ‘achter laten’ voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak. Onder het genot van een glaasje limonade of prik kun je tekeningen maken, een ei schilderen of even opwarmen.

De Paashaas wil graag weten hoeveel eieren er gekleurd mogen wordeni in ‘Lokaal Hatsum’. Daarom wil hij graag weten hoeveel kinderen er komen zoeken. Opgeven kan via paashaas@lokaalophatsum.nl

Geen zin om buiten de eieren te zoeken, maar wel lekkere trek dan kunt u terecht in ons restaurant voor een overheerlijke Paasbrunch. De Paasbrunch serveren wij beide paasdagen vanaf 11:00 uur tot 13:30 uur. Reserveren is ‘verplicht’, de kosten zijn 25,50 per persoon inclusief een glas Cava bij binnenkomst. Kinderen tot 12 jaar betalen 14,50. Reserveren kan via info@lokaalophatsum.nl, via de website www.LokaalOpHatsum.nl of bellen 0517 – 23 1688. Laat u ons even weten of u komt?

Voor meer informatie, reserveringen kunt u bellen met

Corné van de Erve , telefoon 0517 – 23 1688

Lokaal Op Hatsum

Hatzum 13, 9035 VK  Drongrijp

@mail: info@LokaalOpHatsum.nl  — www.lokaalOpHatsum.nl


Reacties zijn gesloten