Wij, Lokaal op Hatsum, nodigen U uit om een avond te komen genieten. U parkeert gratis Uw camper op de parkeerplaats van het restaurant en U wordt ontvangen in het restaurant met een kopje koffie of thee. Daarbij zijn wij het vertrekpunt voor alle fiets- en wandelroutes in Friesland.

Zodra U uitgerust bent serveren wij een heerlijk glas Cava. Een culinair avond uit waarbij wij, Lokaal op Hatsum, U in de watten leggen. Bij het aperitief serveren wij meerdere amuses. Zo kunt U alvast ‘voorproeven’ wat de Chef voor U in petto heeft. Nadat wij U ons huisgebakken brood met roomboter, olijfolie en tapenade hebben geserveerd gaan we verder met het menu. Op tafel mag ons eigen ‘Fryske boarnewetter’ niet ontbreken. Plat of bruis?

 

VW camper

 

 

De tafel waar U bent aangeschoven met stijlvol tafellinnen. Gedurende de avond serveren wij een menu Du Chef (3, 4, 5 of 6 gangen). Het menu is op basis van het mooiste aanbod van lokale seizoen producten. Deze gerechten bestaan zowel uit vlees als vis, maar met vegetarische/veganistische gerechten kan de chef zich ook goed mee uit de voeten. Ook houden wij rekening met eventuele allergieën en/of dieetwensen.

Onze gastheer maakt de wijn- spijscombinatie nog intenser door bij elke gerecht een speciaal geselecteerde & passende wijn te serveren.

Ter afsluiting van de avond serveren wij U een à la minute gezette kop koffie. Onze koffie is speciaal voor ons geselecteerd en gebrand. Tijdens het zetten van de koffie vult Chef een schaal heerlijke friandises (zoetigheden).














  Het klein paradijs.

  “Voel je thuis op Het Kleine Paradijs. Wij zijn een kleinschalige plek voor bijzondere overnachting. Centraal gelegen in Friesland, midden tussen de weilanden, ver weg van de snelweg.” De missie van Linda en Mathijs is; “jou thuis te laten voelen.” Meer informatie over Het Kleine Paradijs is te vinden op https://hetkleineparadijs.nl/

   

   

  Het Kleine Paradijs

  Het Kleine Paradijs

  B&B hoptille

  B&B hoptille

  B&B Hoptille

  Temidden van de weilanden, bij de Bolswardertrekvaart, onder de rook van Leeuwarden, ligt B&B Hoptille, een Friese oase van rust en ontspanning.

  Dit landhuis biedt twee kamers met comfortabele bedden, een eigen badkamer, een gezellige ruimte met een poolbiljart, diverse zitjes en een kleine bibliotheek. De ligging van beide kamers zorgt voor veel privacy en biedt weidse vergezichten.

  In de grote tuin is altijd wel een aangenaam plekje te vinden, in de zon of in de schaduw, nabij de vijver of tussen de appelbomen.

  Meer informatie over B&B Hoptille is te vinden op https://www.bedandbreakfasthoptille.nl/

  Reacties zijn gesloten