VW camper

Gratis Uw camper parkeren en daarna dineren?

Wij, Lokaal op Hatsum, nodigen U uit om een avond te komen genieten. U parkeert gratis Uw camper op de parkeerplaats van het restaurant en U wordt ontvangen in het restaurant met een kopje koffie of thee. Daarbij zijn wij het vertrekpunt voor alle fiets- en wandelroutes in Friesland.

Zodra U uitgerust bent serveren wij een heerlijk glas Cava. Een heerlijke avond uit waarbij wij U in de watten leggen. Bij het aperitief serveren wij meerdere amuses. Zo kunt U alvast ‘voorproeven’ wat de Chef voor U in petto heeft. Nadat wij U ons huisgebakken brood met roomboter, olijfolie en tapenade hebben geserveerd gaan we verder met het menu. Op tafel mag ons eigen ‘Fryske boarnewetter’ niet ontbreken. Plat of bruis? Beide zijn inbegrepen.

De tafel hebben wij voor U gedekt met ons tafellinnen, bestek en dergelijke. Gedurende de avond serveren wij een menu Du Chef (3, 4, 5 of 6 gangen). Het menu is op basis van het mooiste aanbod van lokale seizoen producten. Én deze gerechten bestaan zowel uit vlees als vis, maar met vegetarische gerechten kan de chef zich ook goed uit de voeten. Ook houden wij rekening met eventuele allergieën en/of dieetwensen.

Onze gastheer maakt de wijn- spijscombinatie nog intenser door bij elke gerecht een speciaal geselecteerde & passende wijn te serveren.

Ter afsluiting van de avond serveren wij U een à la minute gezette kop koffie. Onze koffie is speciaal voor ons geselecteerd en gebrand. Tijdens het zetten van de koffie vult Chef een schaal heerlijke friandises.

Per telefoon 0517 – 23 1688

Per @mail info@lokaalophatsum.nl

Per Whatsapp 0517 – 23 1688


Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now