Op woensdag 31 juli 2019 zijn wij, Lokaal Op Hatsum, geopend in verband met de PC Franeker 2019. U bent na de PC Van Harte Welkom om een vorkje mee… Bekijken

Op woensdag 31 juli 2019 zijn wij, Lokaal Op Hatsum, geopend in verband met de PC Franeker 2019. U bent na de PC Van Harte Welkom om een vorkje mee te prikken.

Voordelig met de trein naar ons dat kan met 25% korting op uw treinkaartje. Via de link www.arriva.nl/lokaalophatsum kom je gelijk in de reisplanner met daarop ons adres, hatzum 13 9035 VK Dronryp, vooraf ingevuld. Daar boven op krijg je ook nog eens automatisch 25% korting bij betaling!!

Geen zin in de trein dan is de auto een optie: voldoende gratis parkeerplaatsen. Liever op de fiets;  we hebben een fietsenstalling . 

Sluiten we de PC 2019  samen ’gezellige & lekkere afsluiting’ af

P.S. we denken dat het wel verstandig om te reserveren (0517 – 23 1688 of info@LokaalOpHatsum.nl). We houden rekening met evtentuele uitloop van PC Franeker 2019. 


Reacties zijn gesloten

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now