Vanaf is het mogelijk om te reserveren voor de kerstdagen. We serveren het kerstmenu tijdens beide kerstdagen. Geen schifts, maar gewoon lekker rustig genieten van het eten, van uw gezelschap en van de gezelligheid.
Andere verplichtingen tijdens deze kerstdagen. Geen nood: wij serveren het kerstmenu ook voor en na de kerstdagen.
Reserveren 0517 – 23 1688 of info@LokaalOpHatsum.nl
. KERSTMIS 2019
(geserveerd van 21 t/m 29 december)
Voorgerechten, U heeft de keuze uit:
Carpaccio van het hert met boerenkaas van Blaarkoppen, witlof, rucola en truffel mayonaise
Gefrituurde paddenstoelen met een avocado crème, geitenkaas, biet en maïs
Gepekelde zalm met zoutzure komkommer en basilicummayonaise
Soepen, U heeft de keuze uit:
Wildbouillon van eend met profitarols en tuinkruiden
Ossenstaart bouillon klassiek geserveerd met madera
Groentebouillon met prei van Iris en een vleug truffel
Hoofdgerechten, U heeft de keuze uit:
Ganzenborst met een gestoofd pootje, krokant spek van de Kempenaer, witlof, aardappelmousseline en een jus van rode wijn en honing
Zeebaarsfilet met kreeftenjus, bospeen, crème van zoete aardappel, kappertjes en courgette
Fondant van pastinaak op couscous met bosui, radijs en een saus van steranijs
Desserts
Huisgemaakte cake van Mokka met daarbij cranberries en twee bereidingen van chocolade
Optioneel: Een heerlijke verfrissende Spoom (meerprijs), lekker zo voor het hoofdgerecht.
Selectie van onze Blaarkop kazen (meerprijs). Dit alles van de boerderij Op de Him.
Reserveren kan vanaf nu 0517 – 23 1688 of per E-mail info@LokaalOpHatsum.nl
Reacties zijn gesloten