Vanaf is het mogelijk om te reserveren voor de kerstdagen. We serveren het kerstmenu tijdens beide kerstdagen. Geen schifts, maar gewoon lekker rustig genieten van het eten, van uw gezelschap… Bekijken

Vanaf is het mogelijk om te reserveren voor de kerstdagen. We serveren het kerstmenu tijdens beide kerstdagen. Geen schifts, maar gewoon lekker rustig genieten van het eten, van uw gezelschap en van de gezelligheid.

Andere verplichtingen tijdens deze kerstdagen. Geen nood: wij serveren het kerstmenu ook voor en na de kerstdagen.

Reserveren 0517 – 23 1688 of info@LokaalOpHatsum.nl

. KERSTMIS 2019

(geserveerd van 21 t/m 29 december)

Voorgerechten, U heeft de keuze uit:

Carpaccio van het hert met boerenkaas van Blaarkoppen, witlof, rucola en truffel mayonaise
Gefrituurde paddenstoelen met een avocado crème, geitenkaas, biet en maïs
Gepekelde zalm met zoutzure komkommer en basilicummayonaise

Soepen, U heeft de keuze uit:

Wildbouillon van eend met profitarols en tuinkruiden
Ossenstaart bouillon klassiek geserveerd met madera
Groentebouillon met prei van Iris en een vleug truffel

Hoofdgerechten, U heeft de keuze uit:

Ganzenborst met een gestoofd pootje, krokant spek van de Kempenaer, witlof, aardappelmousseline en een jus van rode wijn en honing
Zeebaarsfilet met kreeftenjus, bospeen, crème van zoete aardappel, kappertjes en courgette
Fondant van pastinaak op couscous met bosui, radijs en een saus van steranijs

Desserts

Huisgemaakte cake van Mokka met daarbij cranberries en twee bereidingen van chocolade

Optioneel: Een heerlijke verfrissende Spoom (meerprijs), lekker zo voor het hoofdgerecht.
Selectie van onze Blaarkop kazen (meerprijs). Dit alles van de boerderij Op de Him.

Reserveren kan vanaf nu 0517 – 23 1688 of per E-mail info@LokaalOpHatsum.nl


Reacties zijn gesloten

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now