Voormalig visrestaurant “Op Hatsum” krijgt een tweede leven


Leeuwarden / Dronryp – Vanaf vandaag mag iedereen het weten: Corné van de Erve gaat het voormalige visrestaurant “Op Hatsum” een nieuw elan geven.… Bekijken

Voormalig visrestaurant “Op Hatsum” krijgt een tweede leven

Leeuwarden / Dronryp – Vanaf vandaag mag iedereen het weten: Corné van de Erve gaat het voormalige visrestaurant “Op Hatsum” een nieuw elan geven. Corné kennen we van Eetcafé Spinoza in Leeuwarden. (Volgens RTL het beste eetcafé van Nederland.) We gaan de gasten verwennen in een klassieke, gastvrije ambiance met hippe accenten. Gasten verrassen, ze laten genieten, een belevenis bieden en dat voor iedereen!

“Lokaal Op Hatsum, zo gaat het heten!” roept nieuwe eigenaar Corné van de Erve enthousiast.  “Alleen maar lokale producten van de boeren / leveranciers uit de buurt. Geen gedoe, gewoon genieten dus.” Dat is duidelijke taal.

‘We willen gaan voor ‘luxe’ en beleving met klassieke en moderne invloeden’ gaat Corné verder, ‘verschillende mogelijkheden voor carnivoren en veganisten met menukaarten die vele malen per jaar wisselen’. We laten het concept van een visrestaurant los met respect voor de geschiedenis.

Het pand staat midden in het prachtige Friese landschap met de heerlijke Friese luchten. Uitstekend bereikbaar, naast het pand staat namelijk een trein- en bus station (8 trein-minuten van Leeuwarden centrum). Overigens is er meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de auto en/of fiets.

De verwachting is dat het restaurant en de zaal voor groepen vanaf medio november 2018 helemaal “spick en span” zijn voor de gasten.

Voor informatie en reserveringen zijn we bereikbaar via de @mail info@ophatsum.frl of per telefoon 06 – 15 62 35 93. Natuurlijk kunt u ons volgen op onze website www.lokaalophatsum.nl of vrienden worden met ons op facebook @lokaalophatsum.

Tot slot, Corné kan het niet allemaal alleen. Om onze gasten ‘in de watten te leggen’ en alle bovengenoemde ‘beloftes’ waar te maken is Lokaal Op Hatsum op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Voor zowel bediening, keuken en huishoudelijke dienst. Sollicitaties kunnen naar trotsopmijnwerk@lokaalophatsum.nl.


Reacties zijn gesloten