Restaurant Lokaal Op Hatsum zoekt een happy kok! Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of ZZP kok kunnen bieden: Werktijden: Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten. Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen, als je wilt tenminste Je kunt gewoon in de zomer met vakantie Je hebt de 2de kerstdag vrij. Met Oud en Nieuw ben je vrij. Over je toekomstige werkgever: De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten. Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen! Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier. Onze kok is: Zelfstandig werkend of leerling Is een creatief persoon Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken Heeft oog voor zijn collega’s Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren Voor ZZP ‘ers: We hebben ook belangstelling voor ZZP chefs die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er, of in ZZP-Chefs die in willen vallen. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft. Naast gasten die genieten in restaurant Lokaal Op Hatsum, is de locatie bij uitstek geschikt voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen! Wij zijn goed bereikbaar per auto (gratis parkeren). De trein vanuit Leeuwarden (5 minuten), Franker (5 minuten) & Harlingen (9 minuten) stopt voor onze deur. Alle dagen, ook ’s avonds! Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corne van de Erve.

Goede koks zijn schaars en we beseffen dat we voor een fijne kok ons best moeten doen. Daarom zijn we zo transparant mogelijk over wat we jou als zelfstandig werkende Kok met ambitie m/v of ZZP kok kunnen bieden:

Werktijden:

 • Je start vaak niet eerder dan 12:30 uur. Meestal lig je met een beetje geluk voor middernacht in je nestje.
 • Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we gesloten
 • Je hebt 1 weekend per 14 dagen vrij. Dat betekent dat, je 1x per 14 dagen, 6 dagen achter elkaar kunt genieten van je vrije dagen, als je wilt tenminste
 • Je kunt gewoon in de zomer met vakantie
 • Je hebt de 2de kerstdag vrij
 • Met Oud en Nieuw ben je vrij

 

Over je toekomstige werkgever:

De mensen die bij Op Hatsum werken, werken daar meestal lang. Wij doen erg ons best om harmonie en een goede sfeer neer te zetten.  Eigenaar Corné is kritisch en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Soms staat hij op zijn strepen als het gaat om kwaliteit. Gelukkig is hij aanspreekbaar op zijn gemopper en kan hij ook heel goed “sorry” zeggen!  Corné heeft ambities en deelt deze graag met jou, maar is ook een mensenmens en houdt van werken met plezier.

 

Onze kok is:

 • Zelfstandig werkend of leerling
 • Is een creatief persoon
 • Vindt het leuk om met streek- en seizoen producten te werken
 • Heeft oog voor zijn collega’s
 • Maakt fouten, waar we allemaal van willen leren

Voor ZZP ‘ers:

We hebben ook belangstelling voor ZZP chefs die de baan eventueel willen delen met een andere ZZP-er, of in ZZP-Chefs die in willen vallen. Continuïteit is voor ons belangrijk. We investeren graag in jouw ontwikkeling en hopen dat je daardoor een langere periode bij ons blijft.

Naast gasten die genieten in restaurant Lokaal Op Hatsum, is de locatie bij uitstek geschikt voor unieke bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vergaderingen, verjaardagen en vele andere gelegenheden. Voor kleine en grote groepen!

Wij zijn goed bereikbaar per auto (gratis parkeren). De trein vanuit Leeuwarden (5 minuten), Franker (5 minuten) & Harlingen (9 minuten) stopt voor onze deur. Alle dagen, ook ’s avonds!

Belangstelling: bel (0517-231688), mail (info@lokaalophatsum.nl), app (0517-231688) of kom snel koffiedrinken met Corne van de Erve.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.