PERSBERICHT Lokaal op Hatsum presenteert: Toegankelijk Culinair Genieten in Vernieuwde Serre Lekker Ite yn de Serre Hatsum, 5 januari 2024 — Na talloze verzoeken van onze gewaardeerde gasten, kondigen we met veel enthousiasme aan dat Restaurant Lokaal op Hatsum vanaf 18 januari haar serre omtovert tot een gastvrije eetlokaal met prettige prijzen. De brasserie, bekend om het gebruik van lokale producten en de hoogwaardige kwaliteit van haar gerechten, heeft geluisterd naar de wensen van haar publiek en biedt nu een nog breder scala aan smaakvolle opties. De serre, die een opknapbeurt heeft ondergaan, biedt niet alleen een warm en gezellig interieur maar ook het meest betoverende uitzicht van Friesland. Gelegen in een pittoreske omgeving is Lokaal op Hatsum goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke culinaire ervaring. Onze menukaart, samengesteld met zorg en oog voor lokale ingrediënten, biedt een scala aan gerechten. Van heerlijke kaasfondue op zondag tot verfijnde kreeft. Kortom betaalbare kwaliteit, waarbij we zorgen dat onze gasten de beste smaken ervaren tegen een redelijke prijs. Belangrijk om te vermelden is dat we, op basis van de vele verzoeken, nu ook de mogelijkheid bieden om alleen van het hoofdgerecht te genieten. Dit stelt onze gasten in staat om flexibel te kiezen en te genieten van de gerechten die hen het meest aanspreken. Natuurlijk blijven de gasten ook van harte welkom in het Restaurant om te genieten van een culinaire avond uit! Wij nodigen u van harte uit om vanaf 18 januari de vernieuwde serre te komen ervaren. Ontdek de betoverende ambiance, geniet van heerlijke gerechten en beleef een onvergetelijke culinaire reis bij Lokaal op Hatsum. Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0517-231688 of een mailbericht naar info@lokaalophatsum.nl Reserveren kan ook via lokaalophatsum.nl, graag o.v.v. Lekker ite yn de Serre. ________________________________________

PERSBERICHT

Lokaal op Hatsum presenteert:

Toegankelijk Culinair Genieten in Vernieuwde Serre

Lekker Ite yn de Serre

Hatsum, 15 januari 2024 — Na talloze verzoeken van onze gewaardeerde gasten, kondigen we met veel enthousiasme aan dat Restaurant Lokaal op Hatsum vanaf 18 januari haar serre omtovert tot een gastvrije eetlokaal met prettige prijzen. De brasserie, bekend om het gebruik van lokale producten en de hoogwaardige kwaliteit van haar gerechten, heeft geluisterd naar de wensen van haar publiek en biedt nu een nog breder scala aan smaakvolle opties.

De serre, die een opknapbeurt heeft ondergaan, biedt niet alleen een warm en gezellig interieur maar ook het meest betoverende uitzicht van Friesland. Gelegen in een pittoreske omgeving is Lokaal op Hatsum goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke culinaire ervaring.

Onze menukaart, samengesteld met zorg en oog voor lokale ingrediënten, biedt een scala aan gerechten. Van heerlijke kaasfondue op zondag  tot verfijnde kreeft. Kortom betaalbare kwaliteit, waarbij we zorgen dat onze gasten de beste smaken ervaren tegen een redelijke prijs.

Belangrijk om te vermelden is dat we, op basis van de vele verzoeken, nu ook de mogelijkheid bieden om alleen van het hoofdgerecht  te genieten. Dit stelt onze gasten in staat om flexibel te kiezen en te genieten van de gerechten die hen het meest aanspreken. Natuurlijk blijven de gasten ook van harte welkom in het Restaurant om te genieten van een culinaire avond uit!

Wij nodigen u van harte uit om vanaf 18 januari de vernieuwde serre te komen ervaren. Ontdek de betoverende ambiance, geniet van heerlijke gerechten en beleef een onvergetelijke culinaire reis bij Lokaal op Hatsum.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0517-231688 of een mailbericht naar info@lokaalophatsum.nl Reserveren kan ook via lokaalophatsum.nl, graag o.v.v. Lekker ite yn de Serre.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.