romantisch diner Lokaal Op Hatsum

Dit jaar vieren we Valentijnsdag thuis! Trakteer jouw geliefde voor Valentijnsdag op een romantische “Love-dinner-box”. Restaurant Lokaal op Hatsum bij jullie thuis.

De gerechten zijn met zorg samengesteld door onze Chef. Uiteraard met seizoen producten, zoveel mogelijk uit de streek. De koks hebben alles met passie bereidt. We trekken, voor de aankleding, alles uit onze kasten. Dit alles speciaal voor jullie!

In de “love-dinner-box” zitten ‘ingrediënten’ zoals: linnen tafellaken, servetten, bestek, borden en glazen. Daarnaast ook een kandelaar met kaars, een vaasje met bloemen, menukaart, porseleinen schalen, een bijpassende fles wijn en eigen Op Hatsum-bronwater.

Het is aan jullie of er een voorgerecht geserveerd wordt. Als hoofdgerecht hebben wij gekozen voor een romantische fondue. Samen, gezellig met z’n tweeën tafelen. Natuurlijk mag een met liefde gemaakt dessert niet ontbreken.

Dit alles komen wij op de afgesproken tijd bij je afleveren en ook weer ophalen. Afwassen hoeft niet, dat doen wij. Zo hebben jullie nog meer tijd voor elkaar.

“Love-dinner-box” met
Fondueset, gaat retour
Huis getrokken bouillon, geen stank in huis
Verschillende vleessoorten, 175 gr per persoon
Meerdere huisgemaakte sauzen
Brood en toebehoren, naar Hatsumer’s recept
Twee verse salades, ook verse & huis gemaakt
De ‘ingrediënten’, linnen tafellaken, servetten, bestek, borden, glazen, kandelaar, kaars, vaasje met bloemen & menukaart.
Fles bijpassende wijn
Fles Op Hatsum bronwater

Bezorging en weer ophalen binnen Dronryp, Baaium, Winsum en Wjelsryp. is inclusief

Kosten 44,95 per persoon. Boek je voor zondag 7 februari 2021 dan krijgen jullie van ons een fles Cava erbij cadeau. Natuurlijk ook weer inclusief bijpassende glazen. Afwassen ook niet nodig ?.

U kunt de “love-dinner-box” tot en met 12 februari reserveren voor 13 of 14 februari.

Mocht U vragen, opmerkingen of een (optionele) reservering hebben dan zijn wij bereikbaar op verschillende manieren te weten:

Per telefoon 0517 – 23 1688
Per @mail info@lokaalophatsum.nl
Per Whatsapp 0517 – 23 1688


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.