Kirsten: “Schilderen is mijn passie en doe dat al sinds mijn jeugd. Mijn stijl is expressief en kleurrijk. Ik hou er van om te experimenteren met kleurencombinaties en word vrolijk… Bekijken

Kirsten: “Schilderen is mijn passie en doe dat al sinds mijn jeugd. Mijn stijl is expressief en kleurrijk. Ik hou er van om te experimenteren met kleurencombinaties en word vrolijk van tegenstrijdigheden in een schilderij. Mijn inspiratie haal ik gewoon uit het dagelijks leven. De wereld om mij heen is mooi genoeg. Stadsgezichten, dieren, natuur, mensen, ik vertaal ze allemaal op mijn eigen manier op het doek. Ik schilder voornamelijk met acrylverf, maar schroom niet om andere materialen te gebruiken. Deze expositie bestaat uit een aantal stadsgezichten van Friesland, waarvoor ik met veel plezier onderzoek heb gedaan naar de mooiste plaatjes in de karakteristieke straten. Voor de afwisseling zijn er ook wat dieren meegenomen.”


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.