Verkiezing beste afwasser Friesland

Lokaal op Hatsum organiseert de verkiezing “Beste Afwasser van Friesland”. Voorwaarde voor deelname: minimaal 16 jaar oud en enkele avonden per week beschikbaar zijn.

Procedure van de verkiezing: langere tijd wekelijks een aantal uren afwassen met kans op een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Verder ‘testen’ wij een stukje ‘voorraadbeheer’. (Er ‘moet’ wel voldoende afwasmiddel en dergelijke zijn.) Ook wordt er gekeken hoe je omgaat met het ‘onderhoud’ van de vaatwasmachine.

In verband met een goede en regelmatige treinverbinding en het treinstation op loopafstand worden deelnemers uit Franker, Leeuwarden en Harlingen uitdrukkelijk verzocht deel te nemen. Op de fiets zijn wij vanuit Dronryp en Winsum uitstekend bereikbaar, grijp die kans!

‘Inschrijven’ kan vanaf NU! Stuur een @mail naar info@lokaalophatsum.nl of bel met 0517 – 23 1688. Wie weet ga jij, net als Aniek, straks op wereldreis als “Beste afwasser Friesland” natuurlijk met de Houten Afwas Bokaal!!


Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij koken wat het Friese land ons geeft. Onze dagelijks wisselende 'Menu Du Chef' kan bestaan uit vlees, vis en/of veganistische gerechten. Aan U de keuze!
Reserveer nu jouw tafel
Reserveer nu
Reserveer nu jouw tafel
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now