Maak uw bijeenkomst nog completer met één van onze uitjes! Bij Lokaal op Hatsum maken we van iedere speciale gelegenheid een onvergetelijk feest! Of het nu gaat om een receptie, jubileum, personeelsfeest, huwelijksfeest, verjaardag of familiefeest, wij staan voor u klaar om er een onvergetelijke dag of avond van te maken. Onze unieke locatie op het prachtige Friese land, vlakbij Franeker, Leeuwarden en Harlingen. Onze heerlijke gerechten zorgen voor de perfecte sfeer. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor een feest dat je nooit meer zult vergeten. Wist u dat wij naast voldoende gratis parkeergelegenheid ook een ‘eigen’ treinstation hebben? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw feest of speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op via onze website of telefonisch via 0517-231688. Wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geweldige dag of avond!

Maak uw bijeenkomst nog completer met één van onze uitjes!

Bij Lokaal op Hatsum maken we van iedere speciale gelegenheid een onvergetelijk feest! Of het nu gaat om een receptie, jubileum, personeelsfeest, huwelijksfeest, verjaardag of familiefeest, wij staan voor u klaar om er een onvergetelijke dag of avond van te maken.

Onze unieke locatie op het prachtige Friese land, vlakbij Franeker, Leeuwarden en Harlingen. Onze heerlijke gerechten zorgen voor de perfecte sfeer. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor een feest dat je nooit meer zult vergeten.

Wist u dat wij naast voldoende gratis parkeergelegenheid ook een ‘eigen’ treinstation hebben?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw feest of speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op via onze website of telefonisch via 0517-231688. Wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geweldige dag of avond!

 

 


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.