OOk voor BBQ bent u op het juiste adres bij Restaurant Lokaal op Hatsum Laat de lente en zomer maar komen! De barbecues staan te popelen, de lampjes kunnen niet wachten om opgehangen te worden en ons terras staat te trappelen om weer buiten gezet te worden, allemaal voor jullie! Heb je al nagedacht over een tuinfeest voor je verjaardag of een evenement in bijvoorbeeld in loungesfeer, festivalsfeer of net-als-thuis-sfeer? Onze tuin en terrassen zijn perfect voor deze gelegenheden! Wij staan klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen, zowel voor als na de grote dag. Want gastvrijheid en service zit in ons DNA! Lokaal op Hatsum is dé ideale locatie voor het vieren van speciale gelegenheden met familie, vrienden of collega's. Of het nu gaat om een receptie, jubileum, personeelsfeest, huwelijksfeest, verjaardag of verjaardagsfeest, bij ons ben je aan het juiste adres. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl. Corné op Hatsum staat u graag te woord.

Laat de lente en zomer maar komen!

De barbecues staan te popelen, de lampjes kunnen niet wachten om opgehangen te worden en ons terras staat te trappelen om weer buiten gezet te worden, allemaal voor jullie!

Heb je al nagedacht over een tuinfeest voor je verjaardag of een evenement in bijvoorbeeld in loungesfeer, festivalsfeer of net-als-thuis-sfeer? Onze tuin en terrassen zijn perfect voor deze gelegenheden! Wij staan klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen, zowel voor als na de grote dag. Want gastvrijheid en service zit in ons DNA!

Lokaal op Hatsum is dé ideale locatie voor het vieren van speciale gelegenheden met familie, vrienden of collega’s. Of het nu gaat om een receptie, jubileum, personeelsfeest, huwelijksfeest, verjaardag of verjaardagsfeest, bij ons ben je aan het juiste adres.

Dat alles centraal in Friesland nabij de A31 met gratis parkeergelegenheid en uniek we hebben ons ‘eigen’ treinstation.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden 0517-231688 of info@lokaalophatsum.nl. Corné op Hatsum staat u graag te woord.


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.