Jawel Moederdag komt eraan! Wat is er nu beter dan jouw moeder te verwennen met een heerlijke, klassieke high tea in ons restaurant? Laat jouw moeder genieten van een prachtig samengestelde selectie van zoete en hartige lekkernijen. Onze high tea is, in huis, bereid met de beste ingrediënten en wordt geserveerd in een ‘Boeren-Chique omgeving waarbij wij u vorstelijk met alle grandeur ontvangen. Reserveer nu jouw tafel voor de high tea en geef jouw moeder de beste Moederdagervaring die ze ooit heeft gehad. Wij staan klaar om jou en jouw moeder te verwelkomen in ons restaurant! www.lokaalophatsum.nl

Jawel Moederdag komt eraan! Wat is er nu beter dan jouw moeder te verwennen met een heerlijke, klassieke high tea in ons restaurant?

Laat jouw moeder genieten van een prachtig samengestelde selectie van zoete en hartige lekkernijen. Onze high tea is, in huis, bereid met de beste ingrediënten en wordt geserveerd in een ‘Boeren-Chique omgeving waarbij wij u vorstelijk met alle grandeur ontvangen.

Reserveer nu jouw tafel voor de high tea en geef jouw moeder de beste Moederdagervaring die ze ooit heeft gehad. Wij staan klaar om jou en jouw moeder te verwelkomen in ons restaurant!


Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.